Huis-tuin-en-keuken-spullen

Huis-tuin-en-keuken-spullen

Losse knopen kun je gebruiken om je oorbellen bij elkaar te houden. En nog negen handige tips.

 

Eieren

 

 

 

 

 

1. Losse knopen


Knopen bevatten op zijn minst twee gaten en dat maakt ze uitermate handig om je rondslingerende oorbellen bij elkaar te houden en netjes op te bergen.

 

 

Knopen

 

 

2.  Wenkbrauwkammetje


Heb je geen kleefrollers bij de hand maar wel pluisjes op je trui dan biedt een wenkbrauwkammetje ook uitkomst.

Wenkbrauwkam

 

3. Droogtrommeldoekjes


Geen tijd om je haar te wassen? Wrijf een droogtrommeldoekje over je haar om springerige haartjes te temmen. Prettige bijkomstigheid: je haar ruikt meteen weer lentefris.

 

Droogtrommeldoekjes

 

 

4. Ongebruikte panty’s

 

Creeër chique schouders en armen door van een ongebruikte panty de voeten af te knippen, of koop een voetloze panty om je deze extra stap te besparen. Doe vervolgens je armen door de opening waar je normaliter je benen doorheen doet en klaar is kees. Je hebt nu etsen chique alternatief voor een bolero of een shawl voor frisse lente-avonden. Je kunt ook nog een stapje verder gaan door in de panty te snijden. Dan krijg je hetzelfde effect als de foto onder.

 

panty

 

 

5. Glitter oogschaduw


Last van donkere uitgroei en geen tijd om een afspraak met je kapper te maken? Spuit dan wat haarlak op je uitgroei en smeer gouden- of bruine oogschaduw over de lak, afhankelijk van je eigen kleur.

 

Shimmer

 

 

 

6. Tandpasta

 

Gele nagels? Scrub ze met wat tandpasta om vlekken te verwijderen en de broodnodige glans toe te voegen.Voeg wat druppeltjes citroensap voor extra witte tanden. Citroen is een natuurlijke witmaker.

 

Tandpasta

 

 

7.  Eieren

 

Slap en poreus wordt weer sterk van een maskertje gemaakt van een eierdooier en olijfolie. De proteinen van de dooier maken het haar weer glad en sterk terwijl olijfolie het haar weer zacht en doorkambaar maakt.

 

Eieren

 

 

 

8. Toner

 

Wilde je met een beetje selftanner je blote benen op het strand showen maar heb je nu vooral bruine strepen op je benen. Maak je geen zorgen. Met een beetje tonic voor je gezicht zijn deze strepen als sneeuw voor de zon verdwenen. Let er wel op dat je tonic is verrijkt met alcohol.

 

Toner

 

 

9. Steiltang

 

Een steiltang voor je haar is ideaal om de stukken tussen de knoopjes van je blouse te strijken. De meeste strijkijzers zijn te groot om hier makkelijk bij te komen. Heb je haast en toch nog een verdwaalde kreukel in je kleding. Ook daarvoor is de steiltang ideaal.

 

Stijltang

 

 

 

10. Vaseline


Voorkom lelijke blaren van die prachtige stiletto’s door probleemgebieden op de voet in te smeren voordat je je schoenen aantrekt. Vaseline is ook handig als je nagels gaat lakken. Smeer de randjes van je nagelriemen in voordat je je nagels gaat lakken. Foutjes als uitschieten zijn op die manier zo verwijderd.

 

Vaseline

 Share This