2 nieuwe attracties in pretpark de Waarbeek

2 nieuwe attracties in pretpark de Waarbeek

Leuk om eens naar toe te gaan in de zomervakantie: familiepretpark de Waarbeek in Hengelo. Het is niet alleen het oudste pretpark van Nederland, maar ook het gezelligste! Ter ere van het 90 jarig bestaan zijn er nu 2 nieuwe opblaasbare attracties: de Stoere Stormbaan en Twekky’s Reuze Glider.

De stormbaan is ruim 10 meter lang en de glijbaan 6 meter hoog. Beide worden gevuld met lucht, zodat kinderen zich niet kunnen bezeren. Kinderen kunnen er de hele middag op spelen, zonder hard te vallen.

Bezoekersonderzoek
“Het leuke is dat deze attracties uitgekozen zijn door onze bezoekers,” vertelt directeur Arijan van Bavel. “De kinderen gaven bij ons aan dat zij iets actievere attracties op het park zouden willen.” De Waarbeek neemt voortdurend bezoekersenquettes af en dit was een terugkerend item. “Ik vind het geweldig dat we deze wens hebben kunnen inwilligen.”

de-waarbeekNog meer feest!
De Waarbeek viert zijn 90 jarig bestaan deze zomer nog met drie Zomeravonden met o.a. een tv-heldenparade en verrassende optredens. Kijk op de website voor actuele informatie www.dewaarbeek.nl.

Share This