24 Uur Cultuur

24 Uur Cultuur

Zoals Amsterdam de Uitmarkt heeft, is er in Rotterdam 24 Uur Cultuur. 14 en 15 september wordt het het culturele seizoen geopend. En daar hoort natuurlijk ook een overnachting bij in Hotel Rotterdam: Wake up in It.

Wake up in It?
Hotel Rotterdam: Wake up in It regelt een bijzondere slaapplek voor je. Tijdens 24 Uur Cultuur logeer je voor zes tientjes thuis bij Rotterdams cultureel talent dat verbonden is aan het cultuurevent. Je kunt je eigen voorkeursgenre opgeven: jazz, art of opera, en Hotel Rotterdam matcht jou met een artiest. Zo kun je terechtkomen bij jazz-zangeres Shirma Rouse, kunstenaar Hester Scheurwater of operazangeres Linde Schinkel.

Je onderkomen is goed bereikbaar met openbaar vervoer en ‘s ochtends staat er een ontbijtje voor je klaar. Kijk voor meer informatie of om te boeken naar www.wakeupinit.com

 24 uur cultuur
Tijdens de Rotterdamse opening van het culturele seizoen vind je op meer dan zestig plekken in de stad borrels, voorstellingen, voorproefjes, kortom een beetje van wat je het komende jaar mag verwachten op cultureel gebied.

Wanneer: 14 september 2013, v.a. 17.00 uur tot 15 september 17.00 uur
Waar: Rotterdam
Info: www.24uurcultuurrotterdam.nl

Share This