3 gouden tips bij het kopen van kunst! – Catriona Black – Word Up!

3 gouden tips bij het kopen van kunst! – Catriona Black – Word Up!

Ben je net als ik: je houdt ontzettend veel van kunst. In gedachten zie je het al voor je, je huis hangt vol met prachtige schilderijen. Je interieur leeft enorm op en het oogt opeens groots en indrukwekkend. Herken je het dat je gek bent op kunst maar er eigenlijk niet genoeg van af weet? Dan is het meer dan de moeite waard om deze video te bekijken!

In de aflevering van Word Up! van deze week vertelt de creatieve en flamboyante Catriona Black over haar grote passie: kunst. Catriona is een zeer getalenteerde vrouw die zich onder andere bezig houdt met het schrijven en illustreren van boeken. Daarnaast is ze kunstcriticus. Ze is afkomstig uit Schotland en beheerst, als een van de weinigen, nog de oude Schotse taal Gaelic.

Terug naar de kunst!

Catriona’s bedrijf , Black Prints, creëert handgemaakte kunst met behulp van lino snijtechnieken. Als je op zoek bent naar een echt stukje gepersonaliseerde kunst, exclusief voor jou gemaakt dan is Catriona’s Black Prints een absolute aanrader.

Zoals bij elke aflevering van Word Up! geeft de ondernemer 3 gouden tips. Deze week geeft Catriona Black 3 belangrijke tips bij het kopen van kunst. Hou pen en papier bij de hand, deze adviezen zullen je echt helpen!

Share This