3 gouden tips om de perfecte tas te kiezen – Ilana Netiv, Burra Burra

Vrouwen hebben het echt makkelijk. Veel producten in de winkels zijn precies gericht op de vrouw. Of het gaat om kleding, cosmetica, voedsel of mode: producten worden speciaal voor ons gemaakt. Wat een luxe!

Of lijkt dat misschien zo? Is het hebben van méér keuze beter dan minder? En wanneer er zoveel keuze is, hoe weten we dan het verschil tussen wat van goede kwaliteit is en wat van minder goede?

Winkels on- en offline liggen vol met uiteenlopende producten voor vrouwen. Maar er is ook veel ‘troep’ op de markt. Zulke troep hebben we niet zo veel aan. Het zijn vaak producten die nogal onderhevig zijn aan slijtage waardoor we er niet zoveel aan hebben. En ja, hoe langer we iets in ons bezit hebben hoe meer we ons eraan gaan hechten.

In deze afleverving van Word Up!, Ilana Netiv, oprichtster van mode accessoires merk Burra Burra. Zij geeft haar 3 tips over hoe je de perfecte tas kunt kiezen. Netiv is duidelijk in haar mening dat vrouwen voor kwaliteit mogen kiezen, niet alleen voor bijzondere gelegenheden maar ook voor dagelijks gebruik.

Burra Burra ontwerpt en verkoopt hoge kwaliteit producten voor vrouwen. Het Burra Burra assortiment betreft alles van stijlvolle leren tassen tot throws, laarzen en prachtig aardewerk voor in huis.

 

 

 

Share This