3 leuke Pinksteruitjes

3 leuke Pinksteruitjes

Heerlijk zo’n lang weekend voor de boeg. Wat ga jij doen? In de tuin werken, het huis verven of gewoon lekker niksen? Of heb je meer zin om wat leuks te gaan doen. Hier vind je 3 ideeën voor een gezellig uitje. En nu maar hopen op mooi weer!

De Appelparadeappelparade
Bij de Olmenhorst vlakbij Lisse is van 23 t/m 25 mei de Appelparade, een buitenfeestje voor jong en oud. Tijdens de Pinksterdagen kun je hier lekker shoppen, genieten van theater en muziek en proeven van heerlijke ambachtelijke producten.
waar: Lisserweg 491, Lisserbroek
wanneer: 23 t/m 25 mei van 11.00-18.00 uur.
prijs: de entree is gratis en parkeren kost € 3,- p.d.

Aqua Mexicana
In Slagharen is zojuist Aqua Mexicana geopend. Wil je een van de eerste zijn die dit indrukwekkende waterpark beleeft? Dan moet je met Pinksteren naar Aqua Mexicana. Het waterpark is helemaal gebouw in de sfeer van de Mexicaanse oudheid. ZOpeningWouterenIngeLowo zijn er levensgrote oude Mexicaanse huizen, rotspartijen en een Mayatempel. Verder zijn er interactieve glijbanen, sprayparks, waterspeeltuinen, een mega bubbelbad en een zwembad. Kortom, Attractie- & Vakantiepark Slagharen heeft er een fantastisch waterpark bij voor jong en oud en onder alle weersomstandigheden.
waar: Attractie- & Vakantiepark Slagharen
wanneer: hele jaar
prijs: zie website

Zandsculpturen
Op het landgoed Warmelo zijn acht kunstenaars, ook wel carvers genoemd, uit verschillende landen bezig met metershoge zandsculpturen. Hierin wordt 400 ton zand verwerkt, waarmee ze de geschiedenis van de streek gaan vertellen. De Regge en het Twents volkslied zijn de leiNikolay+Torkhov+werkt+aan+Prinses+Armgard+-+kopiedraad. Van mythen en sagen tot de streekindustrie en het boeren leven, alles vind je terug in de zandsculpturen. Ook het Kasteel Warmelo van weleer (1773) zal in een sculptuur gemaakt worden. Deze heeft dan de imposante afmeting van 7 x 7x 3,80 meter hoog! Natuurlijk wordt ook het 200 jaar koninkrijk verwerkt in de sculpturen. Ideaal uitje voor het hele gezin!waar: Kasteel Warmelo, Diepenheim
prijs: € 7,50 (volwassenen)

extra prijsinformatie: 6 t/m 12 jr. € 2,50, tot 6 jaar gratis

Share This