3 Sprouts pakket

3 Sprouts pakket

PlanetFem geeft een pakket weg met 3 Sprouts producten.

Eco-Friendly opbergmanden, badcapes, fotoframes, wall organizers en meer. We hebben het over de hippe 3 Sprouts collectie!

3 Sprouts is een label uit Amerika, begonnen door 3 vrienden die liefde deelden voor kinderen én moderne, unieke producten. Hun doel; een collectie ontwerpen die zowel voor kinderen als ouders aantrekkelijk zou zijn. Dat is gelukt want de 3 Sprouts producten toveren een glimlach op ieders gezicht door de vrolijke prints, kleuren en het materiaalgebruik!

De collectie van 3 Sprouts bestaat onder andere uit XL opbergmanden, opbergdozen,badcapes, tasjes, wall-organizers en fotolijstjes. De producten zijn eco-friendly. Zo is de stof van de opbergmanden- en dozen gemaakt van 100% organisch katoen en zijn de vilten prints gemaakt uit gerecyclede plastic flessen!

FEM-3sproutsgroot

PlanetFem heeft van OurKompany een aantal prachtige 3 Sprouts producten ter beschikking gekregen voor een win-actie! Wil jij kans maken op dit verrassingspakket? Meld je dan hier aan voor ons magazine o.v.v.‘3 sprouts’.

Share This