adverteren

Planetfem.com biedt adverteerders tal van opties om optimaal gebruik te maken van het grootste online netwerk voor vrouwen. Naast de diverse vormen van bannering leent het planetfem.com  netwerk zich bij uitstek om meer te doen dan alleen de traditionele modellen van adverteren. Op planetfem.com zijn de mogelijkheden eindeloos. Met ons planetfem.com team zorgen wij van begin tot eind, van strategie tot creatie, dat uw bedrijf en/of product het beste geprofileerd wordt binnen de doelgroep én door het gehele planetfem.com-netwerk heen. Hierbij staat de kwaliteit en integriteit van de boodschap centraal. Wij geloven in het communiceren van een relevante boodschap waarbij de target group serieus wordt genomen en gestimuleerd wordt deel te nemen aan de beleving van uw merk.

Campagnes
Planetfem.com is een crossmediaal online platform gericht op vrouwen, dat adverteerders eindeloos veel mogelijkheden biedt uw boodschap te communiceren. Planetfem.com maakt gebruik van met name onconventionele manieren van adverteren, waarbij wij samen met de adverteerder kijken naar op maat gemaakte oplossingen. Niet alleen om zoveel mogelijk bezoekers binnen de doelgroep te bereiken, maar vooral om ze ook actief te laten deelnemen in de beleving van het merk.

Hierbij enkele van de mogelijkheden die kunnen worden ingezet:

Advertorials
Planetfem.com is een online platform dat garant staat voor hoge kwaliteit content van zowel de partnersites waar wij mee samenwerken, als de eigen redactie die continue bezig is de beste informatie te vinden en te vertalen naar bruikbare kennis. Met onze ervaring zijn wij instaat uw merk of product te verwerken in een redactioneel relevant artikel, waarbij de lezer op effectieve en aangename wijze in aanraking komt met uw boodschap.

Channel takeover
Wil een adverteerder prominent aanwezig zijn binnen een bepaalde rubriek op het planetfem.com netwerk, dan kan dat doormiddel van een Channel Takeover. De adverteerder wordt dan zichtbaar door de gehele rubriek met behulp van de vormgeving, advertorials, prijsvragen, polls, video’s en/of op maat gemaakte andere content.

Nieuwbrief
Planetfem.com nieuwsbrief wordt maandelijks ingezet om trouwe bezoekers van planetfem.com en alle partnersites op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen. Met het grootste vrouwennetwerk van Nederland heeft u als adverteerder de mogelijkheid heel gericht uw doelgroep te bereiken met op maat gemaakte content.

Social Media
Social Media is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven van veel online gebruikers. planetfem.com begrijpt hoe belangrijk deze kanalen zijn voor het benaderen en aan zich binden van de doelgroep en maakt optimaal gebruik hiervan.

Product sampling
Met het grootste online netwerk vrouwen tot uw beschikking, is planetfem.com dé plek om uw producten te laten testen door de doelgroep. Dit kan bijvoorbeeld doormiddel van een product sampling waarbij bezoekers zich direct kunnen opgeven voor een product monster.

Prijsvragen
Ook het activeren van de doelgroep doormiddel van een op maat gemaakte prijsvraag is een effectieve manier om in direct contact te komen met de beoogde bezoeker.

Banners 3.0 (skins)
Planetfem.com biedt adverteerders diverse banner mogelijkheden waarbij het bedrijf en/of merk duidelijk en aantrekkelijk zichtbaar wordt voor de doelgroep.

Interesse?
Neem contact met ons op over de mogelijkheden via info@planetfem.com voor meer informatie.