Anti Aging Stress Cream

Anti Aging Stress Cream

De Anti Aging Stress Cream van La Prairie is speciaal ontworpen voor de gestresste huid. De crème heeft hetzelfde effect op uw huid als yoga op het lichaam!

 

 

prairieStress is over het algemeen natuurlijk niet goed voor je gezondheid, maar vooral onze huid reageert zeer snel als we ons te druk maken. De huid gaat er dof, droog, en futloos van uitzien. Al dat gehaast laat zijn sporen na en dat zie je als je in de spiegel kijkt.

 

De Anti Aging Stress Cream van La Prairie is speciaal ontworpen voor de gestresste huid. Het is verrijkt met het van nature ontspannende extract van valeriaanwortel, uiterst actieve plantenextracten en een natuurlijk paddenstoelencomplex, die er allemaal voor zorgen dat de huid er steviger en gladder uitziet. Volgens La Prairie heeft de crème “hetzelfde effect op uw huid als yoga op het lichaam”

 

Het geheime ingrediënt:

De Cream bevat het exclusieve Cellular Complex, dat “het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid helpt te stimuleren, hydrateert en energie geeft met voedingsstoffen die zorgen voor een optimale huidwerking.”

 

Het exclusieve Cellular Complex zit in de kern van alle La Prairie producten . Het moet er voor zorgen dat het natuurlijke metabolisme van de huid wordt geactiveerd, wat de eerste tekenen van veroudering tegengaat. Het natuurlijke afweersysteem van de huid wordt gestimuleerd. Zo krijgt de huid een eigen bescherming en wordt vocht beter vastgehouden.

 

Werkt het?

Een crème kan dan wel heel goed zijn, als de geur me niet bevalt gebruik ik het vaak niet. Gelukkig ruikt de crème heerlijk fris, ja zelfs ontspannend! De crème wordt snel door de huid opgenomen en voelt meteen fluweelzacht.

 

De volgende dag voelt mijn huid inderdaad erg relaxed aan. Ik had wat irritaties op mijn wangen als resultaat van een te agressieve reinigingsmelk ,en die voelen nu veel beter en zachter aan! Schrijfster dezes heeft zelf nog geen rimpel ontwikkeld maar het is natuurlijk altijd goed om preventief te smeren. De huid ziet er absoluut stralend uit, het is alsof ik met een masker heb geslapen en net terug ben van een massage!

 

De producten van La Prairie zijn kostbaar en daarom hangt er ook een duurder prijskaartje aan. Het is een goede investering, want een klein likje crème doet al wonderen!

 

Het product is te vinden in de Ici Paris XL webshop voor € 153,00

Share This