App helpt zwanger worden

App helpt zwanger worden

Best handig zo’n app die voor je bijhoudt wanneer je weer ongesteld moet worden. Er zijn er verschillende van. Laze is een nieuwe app om je maandelijkse cyclus bij te houden met een fris iOS 7 design. 

Tuurlijk, handig om even op te zoeken wanneer het ook alweer zo ver is: de maandelijkse perikelen. Maar helemaal handig voor vrouwen die graag zwanger willen worden. Je kunt er namelijk ook je vruchtbare dagen mee bepalen. Je voert wat gegevens in omtrent je menstruatie en vervolgens worden je cyclus en je temperatuurcurve weergegeven op je scherm. Bovendien worden je vruchtbare dagen en eisprong maandelijks voor je uitgerekend en weergegeven met een kleurtje. En mocht het ‘raak’ zijn dan staat er zelfs op welke dag je lichaam bezig is met de innesteling.

In Nederland zijn er circa 1,4 miljoen mensen met verminderde vruchtbaarheid, wereldwijd is dat ongeveer 8 to 12 procent van de bevolking. Door je maandelijkse cyclus en temperatuur bij te houden, kun je je kansen op een zwangerschap flink verhogen.

Laze is sinds deze week verkrijgbaar in de App Store voor € 0,89.

UnknownUnknown-1

Share This