B-Dressed: je eigen personal shopper

B-Dressed: je eigen personal shopper

Vind jij het ook altijd zo moeilijk om de juiste kleding bij elkaar te vinden? B-Dressed wordt jouw personal shopper en stelt voor jou een box samen met persoonlijk afgestemde kleding & accessoires. Makkelijk, want dan hoef je zelf niet meer te kiezen.

“Learning to choose is hard. Learning to choose well is harder. And learning to choose well in a world of unlimited possibilities is harder still, perhaps too hard (Schwartz, 2004)”.

Hoe meer keuzemogelijkheden er zijn, des te lastiger de keuze. Per dag maakt een mens duizenden keuzes. Tijdens het winkelen zijn er ook talloze keuzes, zowel online als in winkels zijn er miljoenen shirtjes, broeken en jurkjes te verkrijgen. B-Dressed maakt de keuze graag voor de klant door kleding op te sturen die op het lijf van de klant geschreven is.

Personal shopper
B-Dressed richt zich op vrouwen van 25-65 jaar die niet weten hoe zij zichzelf het beste kunnen kleden, geen tijd of zin hebben om te winkelen, niet kunnen kiezen uit het overtollige aanbod of het een leuke beleving vinden om aangekleed te worden door een personal shopper. Het is de ambitie van de 25 jarige owner & founder Berbel van Ass om door middel van persoonlijk afgestemde kleding van B-Dressed, het beste uit vrouwen naar boven te halen.

Ga naar b-dressed.nl en doe 1. de stijlquiz, 2. kies het formaat box en 3. geef je wensen door.

Fotocredits: dressimg.biz

Share This