Baby op komst? Ontwerp zelf je geboortekaartje

Baby op komst? Ontwerp zelf je geboortekaartje

Hippe-geboortekaartjes.nl is dé website om zelf je geboortekaartje te ontwerpen. Je vindt er geboortekaartjes in allerlei soorten en -sinds kort- ook allerlei maten, ontworpen door bekende designers. Bijvoorbeeld met vrolijke uiltjes, stoere stippen of lieve hartjes.

Op de website vind je geboortekaartjes in allerlei stijlen en met verschillende thema’s. De grote collectie varieert van vintage tot stoer, van scrapbookkaartjes tot kaartjes met foto’s. De kaartjes kun je aanpassen naar je eigen smaak. Je kunt foto’s en elementen toevoegen, kiezen voor een andere kleur of lettertype. Wil je echt helemaal zelf je kaartje ontwerpen, dan is dat ook mogelijk.

timthumb.phpHip of stoer
Een proefdruk bestel je al voor € 1. Je ontvangt dan meteen een samplesetje met de 5 papiersoorten (zoals oud-Hollands en parelmoer) en de 15 envelopkleuren waar je uit kunt kiezen, waaronder een hippe envelop van kraftpapier, die sinds kort is toegevoegd aan het aanbod. Onlangs is de webshop uitgebreid met hippe kraamborrelkaartjes in de stijl van het geboortekaartje, ook zijn er nieuwe formaten toegevoegd. Je vindt op hippe-geboortekaartjes.nl nu zowel vierkante als staande kaartjes met het formaat 11×17 cm.

Een van de oprichters, Sietze van der Wal, over de kaartjes: “Ons doel met hippe-geboortekaartjes.nl is om de mooiste kaartjes te maken, waar mensen blij van worden. Elk kaartje is een beleving.”

Fotocredits: www.overgangskracht.nl

Share This