Bag2Bag tas

Bag2Bag tas

PlanetFem geeft een gave Bag2Bag tas weg!

 

De PlanetFem redactie is helemaal weg van het jonge tassenlabel Bag2Bag.Twee Brabantse dames Heidi en Daphne begonnen een jaar geleden met ontwerpen voor het label. Bag2Bag was geboren!

De tassen zijn voor de stoere, zelfstandige vrouw die weet wat zij wil en  voor kwaliteit gaat.De tassen zijn van goede kwaliteit leer of suède, deze tassen gaan wel een paar jaar mee. Er is goed over het ontwerp nagedacht, de tassen zijn praktisch én zien er goed uit. Alle modellen zijn stoer en onderscheiden zich door hun originele uiterlijk.

Op dit moment zijn er 3 leren modellen te koop: Dublin (wit, grijs en zwart), Milano (blauw en zwart)  en Sidney (cognac). Er is één model in suède verkrijgbaar de Melbourne in taupe, erg leuk voor de lente.  Er zijn ook enkele, vrolijke canvas modellen voor kinderen beschikbaar om stoer naar school te gaan.  Voor de nieuwe collectie moeten we nog even wachten, eind maart komt deze uit.

Jij kan een originele Bag2Bag tas winnen! PlanetFem geeft het model Dublin weg in het grijs ter waarde van 129,95. Wil jij kans maken op deze gave tas? Schrijf je dan hier in o.v.v. Bag2Bag.

 

Helaas! Je kan niet meer meedoen aan deze actie.

Share This