Ballonvlucht Den Haag: ontdek de historie van boven

Ballonvlucht Den Haag: ontdek de historie van boven

Als Hagenees kun je de stad waarschijnlijk al dromen. Misschien fiets je dagelijks langs de hofvijver naar je werk toe, drink je geregeld koffie in de buurt van Paleis Noordeinde, neem je de tram naar Scheveningen op een zonnige dag en wandel je graag door het prachtige duinlandschap.

 

Den Haag is van alle markten thuis als het gaat om cultuur, architectuur en natuur! Heb jij deze mooie stad wel eens van boven bekeken? Is je antwoord op deze vraag nee? Dan staat jou nog heel wat prachtige ontdekkingen boven je eigen stad te wachten.

De hoogtepunten van Den Haag ontdek je tijdens een ballonvlucht

Van het Binnenhof tot aan de pier van Scheveningen. Tijdens het ballonvaren over Den Haag heb je perfect uitzicht over jouw vertrouwde omgeving. Met een beetje geluk varen we precies over de terrassen en kan je zelfs de gesprekken opvangen. Of kijk je zo bij de grote woontorens bij iemand in de woonkamer naar binnen, zie je de vele prachtige architectonische hoogstandjes die de stad rijk is. Of vaar je zelfs over je eigen huis heen. In een luchtballon is het ook aangenaam vertoeven. Doordat wij op het tempo van de wind varen, is het nooit koud in de mand van een luchtballon. Je kunt dus heerlijk op je gemak om je heen kijken en lekker wegdromen bij het mooie uitzicht dat je hebt.

Ballonvlucht Den Haag - RotterdamDe schoonheid die Zuid-Holland te bieden heeft

De wind bepaalt welke kant de luchtballon opgaat. Zo kun je soms Delft of Leiden in de verte zien of varen we meer richting Noord-Holland. We zullen wel altijd wat afstand tot de kustlijn bewaren aangezien we eenmaal boven zee niet goed kunnen terugsturen. Door middel van stijgen en dalen kunnen we wel de ballon met een andere windrichting mee laten varen. Maar de veiligheid van onze passagiers staat altijd voorop, daarom nemen we dit risico niet. Gelukkig reikt het zicht op een mooie dag enkele kilometers ver, zodat je wel de natuurlijke schoonheid van het duinlandschap zal zien. Met de schone natuur en historische steden die Zuid-Holland rijk is, is er sowieso genoeg te zien tijdens jouw ballonvlucht over Den Haag.

Wat kun je verwachten van een ballonvaart bij GreetZZ-Ballonvaarten

Het hele programma duurt zo’n vier uur. Hier hoort de ontvangst, veiligheidsbriefing en het assisteren bij de opbouw van de luchtballon bij. De ballonvaart zelf zal ongeveer een uur duren. Het is afhankelijk van de windsnelheid welke afstand we overbruggen. Voordat we dalen, stuurt de piloot de coördinaten door naar de grondcrew. Zodat ze weten waar ze ons moeten ophalen. Na een toost met champagne en het opruimen van de ballon, brengen wij je terug naar de startlocatie. De op- en afbouw is ook een leuke activiteit voor kinderen en ouderen die niet mee gaan of willen met de ballonvlucht!

Bij GreetZZ-Ballonvaarten heb je meer dan 100 startlocaties door heel Nederland. Waarbij je ook kunt kiezen voor een ochtend-, middag- of avondvlucht. De meeste ballonvluchten vinden wel aan het einde van de middag plaats, dan is namelijk de lichtinval over jouw vaarlocatie het mooist!

Geef een ballonvaart cadeau!

Wil je dit unieke uitje cadeau geven aan je ouders, vrienden of geliefde? Bij Greetzz kun je cadeaukaarten vanaf 25 euro bestellen. Zo beslis je zelf welk bedrag van de ballonvaart je voor je rekening wilt nemen. Anderen geven dit cadeau geregeld voor een huwelijksjubileum of een trouwerij. Ook als personeelsuitje is dit een leuke activiteit. Met onze grote manden kunnen we zeker 30 mensen per mand kwijt. Is de groep nog groter? Dan stijgen we met meerdere ballonnen tegelijkertijd op. Dat is nog eens een prachtig uitzicht!

 

Share This