Beauty Fashion Friends Event 2015

Beauty Fashion Friends Event 2015

Wil je op de hoogte blijven van de laatste fashion, beauty en blogtrends? Ga dan op zaterdag 21 en zondag 22 februari met je vriendinnen naar het Beauty Fashion Friends Event  in de RAI in Amsterdam. Het event is speciaal voor vrouwen tussen de 15 en 25 jaar.

Tijdens dit event maak je kennis met bloggers, volgers en YouTubers. BeautyBlogster Vera Camilla (106.025 followers) geeft haar beste beautytips. Vera: ‘Het Beauty Fashion Friends Event is voor mij de manier om mijn volgers LIVE te ontmoeten. Zij kunnen mij vragen stellen en andersom, superleuk!’ Je kunt ook andere bekende bloggers, zoals FashionBlogster Suz van ’Fashion is a Party’ ontmoeten in de Dutch YouTube Gathering Lounge.

Workshops en optredens
Op het podium brengt visagist Mari van de Ven bezoekers de nieuwe festival make-up & haartrends bij. Ook zijn er verschillende workshops en masterclasses die je kunt volgen zoals een dj-workshop bij dj’s: Thomas Mendèll en BassAlive, een graffitiworkshop of de masterclass ‘Hoe start ik een blog’ met Carlijn Bekker. Bovendien kun je op de foto met Joey alias DJ Matsoe Matsoe en genieten van een fantastisch optreden van Tim Douwsma.

Meer informatie vind je op: bffevent.nl.
Het Beauty Fashion Friends Event is ook te volgen op Twitter @bffevent en Instagram: bffevent
Tijdelijk betaal je slechts € 14,95 ipv € 19,50 voor een toegangskaart.
Aan de kassa ​€ 19,50
​Online (tijdens de beurs) ​€ 16,50
​Voorverkoop (voor de beurs) ​€ 14,95

Op 21 februari start ook de Huishoudbeurs. Met een entreekaart van het Beauty Event kun je hier ook een kijkje nemen.

 

Share This