Besparen met Jamie

Besparen met Jamie

Heerlijk en gezond koken voor weinig geld: dat is de nieuwe Jamie! Het koken van lekkere, voedzame maaltijden hoeft echt niet duur te zijn. En we willen toch allemaal bezuinigen in deze tijden van financiële onzekerheid?

In het nieuwe kookboek van Jamie Oliver, Bespaar met Jamie, bevat 120 lekkere low-budget-recepten. De beroemde Engelse topkok helpt je de juiste keuzes te maken. Ook met een klein budget kun je namelijk lekker en gezond koken. Jamie leert je slim in te kopen, zo veel mogelijk uit je ingrediënten te halen, tijd te besparen en minder voedsel te verspillen. En dat alles zonder in te leveren op goede smaak!

Het resultaat is allesbehalve zuinig: vrolijke gerechten vol kleur en bomvol smaak – comfortfood waar je blij van wordt. Voor een gezonde prijs: de meeste gerechten uit Bespaar met Jamie zijn goedkoper dan welke afhaalmaaltijd dan ook. Happy cooking!

Wat dit boek zo bijzonder maakt? Het leert je goede en gezonde gerechten te maken waar je blij van wordt, zonder het kostenplaatje uit het oog te verliezen’ – Jamie Oliver

Dus: koop verstandig, kook slim, verspil minder.

image001Bespaar met Jamie
Auteur: Jamie Oliver
Fotograaf: David Loftus
Verschijningsdatum: 18 oktober 2013
Prijs: € 29,95
ISBN: 9789021555225

Share This