Betaalbare designmeubels, ook voor jou!

Betaalbare designmeubels, ook voor jou!

Op zoek naar een nieuwe eettafel, stoelen, bank of wandkast? Kijk dan eens op made.com. Hier vind je prachtige designmeubels van de beste ontwerpers. En, voor een betaalbare prijs!

Het Engelse online designmerk made.com lanceerde deze week de Nederlandstalige website, zodat wij nu ook kunnen profiteren van het award winning cut-out-the-middlemand concept. Hiermee bespaart de eindconsument tot 70% van de reguliere winkelprijs.

De beste kwaliteit 
Made.com verkoopt alleen online en haalt zo alle onnodige tussenkanalen van het productie- en distributieproces eruit. Je koopt  jouw favoriete designmeubels dus direct bij de designers en fabrikanten, wat een hoop geld bespaart. Creative Director Chloé Macintosh: “We streven ernaar om fashionable meubeldesign van de beste kwaliteit te leveren, zodat klanten meer kunnen mixen en matchen in hun interieur.”


Gerenommeerde designers
Door de slimme werkwijze van het designmerk liggen niet alleen de verkoopprijzen een stuk lager, er wordt meer geld gestoken in de kwaliteit en fabricage van de producten. Made.com werkt samen met meer dan 50 wereldwijd gerenommeerde designers, zoals Studio Putman en John Stefanidis.

Share This