Betalingswijzen

Hoe kan ik betalen bij Planetfem

In de eerste plaats: veilig!

De transacties die worden verricht op Planetfem, worden beveiligd door het betaalsysteem Ingenico. Alle informatie die wordt uitgewisseld voor de uitvoering van de betaling, wordt gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt door derden. Ze worden ook niet bewaard in onze computersystemen.

U kunt bij Planetfem op verschillende manieren betalen:

iDEAL
Op rekening met Klarna
Bancontact / Mister Cash
Paypal
Creditcard
DirectEbanking
iDEAL
Selecteer voor het afrekenen met iDEAL uw bank onder de betaalmethode iDEAL. U wordt doorgeleid naar de website van uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat uw bestelling is betaald.

iDEAL voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:
Ondersteund door de grote Nederlandse banken
U betaald via de site van uw eigen bank
Veilig en vertrouwd

Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL

Op rekening betalen met Klarna
U heeft bij ons de mogelijkheid om achteraf te betalen met Klarna. Achteraf Betalen is een veilige en eenvoudige manier van online winkelen. U hoeft nooit bank- of creditcardgegevens op te geven en u betaalt pas nadat de bestelling is bezorgd.

U betaalt pas als u de bestelling in huis heeft.
U heeft altijd 14 dagen de tijd om uw rekening te betalen.
De factuur wordt tegelijkertijd met de producten verzonden.
U hoeft geen bank- of creditcardgegevens op te geven.
Via Mijn Klarna op klarna.nl kunt u uw facturen downloaden en betalen met iDEAL.
Betalen met Klarna kost u niets extra

Bancontact / Mister Cash
Met Bancontact / Mister Cash betaalt u veilig en snel online. Kies op Planetfem voor deze betaalmethode, vul uw kaartnummer en vervaldatum in en u wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid. Hier wordt u gevraagd het bedrag te controleren en om u aan te melden via de on-linebeveiligingsmodule die u van uw bank hebt ontvangen.

Let op dat u aan de volgende voorwaarden voldoet:
Uw bank ondersteunt de dienst
U beschikt over een identificatiemiddel
U kent uw kaartnummer en vervaldatum
PayPal
Met PayPal kunt u snel en eenvoudig betalen met uw e-mailadres en wachtwoord. U dient hiervoor wel eerst eenmalig een account aan te maken bij PayPal. Houdt u alstublieft rekening met de 3% toeslag die PayPal per transactie rekent.

Creditcard
Selecteer bij de betaalmethode de gewenste creditcard. Vervolgens kunt u uw creditcardnummer en de vervaldatum invullen. Let er op dat u exact de naam overneemt zoals die op de kaart vermeld staat. Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd. Planetfem keurt alle creditcard betalingen daarna nogmaals met de hand, pas na 24 uur weet u zeker of uw betaling is goedgekeurd. Houdt u alstublieft rekening met de 3% toeslag die de creditcardmaatschappij per transactie rekent.
DirectEbanking met Sofortüberweisung
Sofortüberweisung is een eenvoudige, snelle en veilige online betaalmethode die gebaseerd is op online banking. Uw betaling wordt via een beveiligde verbinding verder geleid naar de online rekening bij uw eigen bank. Hier meldt u zich aan zoals u dit gewend bent en bevestigt de betaling met een TAN code, Random Reader of Digipas

Mocht u nog vragen hebben over betaalmethoden, neemt u dan contact op met onze support afdeling.