Binnenkort: het 3e seizoen van House of Cards

Binnenkort: het 3e seizoen van House of Cards

Vanaf 27 februari kun je op Netflix genieten van alweer het derde seizoen van House of Cards. De Amerikaanse televisieserie is gebaseerd op de gelijknamige Britse miniserie uit 1990.

Het eerste seizoen van House of Cards begon op 1 februari 2013 en werd bekroond met een Golden Globe en twee Emmy Awards. De serie is een politiek drama en gaat over het genadeloze congreslid Francis Underwood, gespeeld door Kevin Spacey en zijn vrouw Claire (Robin Wright). Het stel deinst werkelijk nergens voor terug om op slinkse wijze steeds meer macht te krijgen.

Dit verdorven politieke drama dringt diep door in de duistere wereld van hebzucht, seks en corruptie in het hedendaagse Washington. In de trailer van het derde seizoen zien we veel dramatische beelden, drie lijkkisten en Claire sluit af met de woorden: “We’re murderers, Francis!”

Dat belooft weinig goeds. Smullen dus!

Vanaf 27 februari op Netflix.

Over Kevin Spacey
Kevin Spacey is bekend geworden bij het grote publiek door zijn rol in The Usual Suspects, waarvoor hij een Academy Award won voor beste mannelijke bijrol. Ook won hij deze prijs voor zijn hoofdrol in American Beauty.

Over Robin Wright
Robin Wright is bekend geworden met haar bijrol in de film Forrest Gump. Haar filmdebuut maakte ze in 1986 in de misdaadkomedie Hollywood Vice Squad.

Share This