Cashmere sjaal dé musthave voor deze zomer

Cashmere sjaal dé musthave voor deze zomer

Een cashmere sjaal voelt als pure luxe. Het is heerlijk zacht en zowel in de zomer als in de winter te dragen. Zo zijn de nieuwe Cashmy sjaals van SjaalMania een absolute musthave deze zomer! De combinatie van cashmere (of kasjmier) en zijde zorgen ervoor dat de sjaal heerlijk zacht aanvoelt en soepel en elegant rond je hals valt. Doordat de sjaal zowel chique als casual gedragen kan worden, past het bij iedere outfit.

Classy in Cashmy

Planetfem -sjaalmania-cashmy-black-whiteEen cashmere sjaal. SjaalMania komt met prachtige nieuwe sjaals van top kwaliteit. De nieuwe luxe Cashmy sjaals bestaan voor 50% uit cashmere en voor 50% uit zijde, wat ervoor zorgt dat ze heerlijk zacht aanvoelen. Het gebruikte cashmere komt van de cashmere geit die minimaal twee jaar oud is. Dat haar is het allerzachtst. Daarnaast zijn cashmere en zijde koel bij hoge temperaturen en warm bij lage temperaturen. De ultieme combinatie dus, voor een sjaal die het hele jaar door gedragen kan worden!

Zachte fashionable sjaals

SjaalMania lanceert de Cashmy sjaal in drie varianten; white sand, sunkissed en black/white tie-dye, maar zijn vanaf volgende maand in 10 effen en 3 tie-dye kleuren online en in de winkel verkrijgbaar. De sjaals zijn stijlvol, tijdloos en perfect te combineren bij iedere outfit. Door de stoere ruffles krijgt de sjaal een nonchalante look en voegt hierdoor een extra touch toe aan je outfit. Combineer de sjaal casual chique of creëer een urban look! De Cashmy sjaal is een prachtige kwaliteitssjaal voor een goede prijs. Minimal + Chic is SjaalMania op het lijf geschreven!

De sjaals hebben een mooi groot formaat van 150 cm bij 170 cm. De effen sjaal kost € 94,95 en de tie-dye sjaal kost € 99,95. En goed nieuws, want binnenkort worden er nog veel meer kleuren Cashmy sjaals aan het assortiment toegevoegd!

Planetfem - sjaalmania-cashmy-sunkissed Planetfem - cashmere sjaal Planetfem - sjaalmania-cashmy-white-sand

SjaalMania is een online boutique die naast sjaals ook modieuze poncho’s en omslagdoeken aanbiedt.

 

Foto credits: www.sjaalmania.nl

Share This