Claudia Schoemacher wordt lingeriemodel

Claudia Schoemacher wordt lingeriemodel

Erotiekconcern Christine le Duc heeft Claudia Schoemacher als ambassadrice van hun merk benoemd. Het bedrijf ziet in haar een goede vertegenwoordiging van een groot deel van hun doelgroep, de sexueel geïnteresseerde 30+ vrouw.

Clientèle van Christine le Duc vanaf medio februari op de website terecht met vragen op seksueel of relationeel gebied die Schoemacher zelf zal beantwoorden. Ook beantwoordt zij vragen over sekstoys en diverse hulpmiddelen die bij Christine le Duc te koop zijn. Er komt een speciale lijn met artikelen door Schoemacher geselecteerd, “Claudia’s Favourites”, die te verkrijgen zijn in alle Christine le Duc winkels en online. Tot slot zal Schoemacher zelf poseren in de nieuwste lingerielijnen die je kunt bestellen via www.christineleduc.nl

Met een knipoog
Schoemacher, schrijfster en presentatrice, heeft met het TROS-programma ‘Je ouders in de Lik’ en haar erotisch boek ‘Kamer 303’ laten zien dat zij beladen onderwerpen onbevangen en met een open mind kan behandelen op de voor haar kenmerkende manier: transparant, taboeloos en met een knipoog.

Sextips+van+Claudia+SchoemacherSchoemacher: “Christine le Duc en ik zijn geen vreemden van elkaar: in 2003 shopte ik, in opdracht van mijn toenmalige minnaar, de Amsterdamse vestiging van Christine Le Duc leeg. En in 2013 schreef ik er een boek over, genaamd ‘Kamer 303’. Ook al zijn de herinneringen aan die periode niet altijd prettig; bij Christine le Duc werd ik altijd op mijn gemak gesteld en het voelt dan ook vertrouwd voor mij.”

 

 

Share This