Culinair evenement ‘De Tasty’

Culinair evenement ‘De Tasty’

Op 11 en 12 oktober 2014 kunnen kookgekken, fijnproevers en foodies hun hart ophalen tijdens ‘De Tasty’ in de Jaarbeurs in Utrecht. Op dit nieuwe culinaire lifestyle evenement kan iedereen met een passie voor koken, lekker eten en drinken komen, proeven, proosten, koken en kopen.

Op dit evenement valt er niet alleen van alles te proeven, je kunt ook allerlei workshops volgen om je culinaire kennis bij te spijkeren. In het kooktheater voor colleges van topchefs laat chefkok Jacob Jan Boerma zien waarom hij drie Michelin-sterren waard is en geeft Niven Kunz op 12 oktober een 80/20-masterclass. Zelf koken kan ook. In de Kookstudio volg je culinaire workshops. De ultieme kans om een nieuwe techniek te leren of een nieuw gerecht te bereiden.

Proeverijen
Ook voor proeven biedt De Tasty volop mogelijkheden. Er is een proefmarkt met kramen vol met delicatessen en een wijnplein met oude en nieuwe wereldwijnen. De smaakpapillen worden ook getest tijdens verschillende tastings in het Proeflokaal. Van een proeverij van thee-cacaocombinaties tot Sloveense wijnen en van Scotsh Single Malt Whisky’s tot olijfolie.

Learnshops
En dan zijn er ook nog learnshops waar bezoekers in interactieve sessies van 20 minuten hun kennis kunnen bijspijkeren over bijvoorbeeld het samenstellen van een goede kaasplank, gezond eten voor kinderen of koken met een voedselallergie.

Kookgerij
En verder kun je natuurlijk ook voor mooi kookgerei, leuke en handige keukenaccessoires of de nieuwste kookboeken terecht op De Tasty. Met zo’n 100 merken, goede aanbiedingen en demonstraties is De Tasty de ideale plek om de mooiste, nieuwste en lekkerste producten aan te schaffen.

tasty

 

Kijk voor het volledige programma op www.de-tasty.nl

Share This