Culinair genieten tijdens de Restaurantweek 2015

Culinair genieten tijdens de Restaurantweek 2015

Zin om weer eens een ander restaurant uit te proberen? Daarvoor heb je voldoende gelegenheid tijdens het culinaire spektakel de Nationale Restaurantweek 2015. 14 dagen lang kun je genieten van een lunch of diner voor een betaalbare prijs.

Van 26 augustus t/m 9 september heb je de kans om te genieten van heerlijke gerechten, een gezellige sfeer en uitmuntende service bij de honderden deelnemende toprestaurants in ons land. De prijzen zijn, zoals bij eerdere edities, weer schappelijk. Voor een driegangenlunch betaal je € 22,50 en ’s avonds kun je genieten van een driegangendiner voor € 27,50. Reserveren doe je op restaurantweek.nl

Groot succes
De DiningCity Restaurant Week is al jaren een groot succes en voor de echte gastronomieliefhebbers dan ook niet meer weg te denken uit het culinaire circuit. De vorige editie van het culinaire evenement, in het voorjaar van dit jaar, trok meer dan 150.000 bezoekers. Voor deze editie zijn de verwachtingen opnieuw hoog gespannen. Uiteraard kun je de lunch of het diner altijd uitbreiden met een vierde gang en/of een wijnarrangement.

Speciale gerechten
Tijdens de Restaurantweek krijgen restaurants de gelegenheid zichzelf in het zonnetje te zetten. Ze zullen dan ook hun beste beentje voor zetten en de meest bijzondere gerechten aanbieden. Een aantal deelnemende restaurants behoort tot het topsegment en vraagt een supplement van 2 euro per persoon.

Fotocredits: www.rotterdam.info

Share This