Dagboek van een muts

Dagboek van een muts

Op 31 oktober verschijnt deel 4 in de succesvolle serie Dagboek van een muts. Van deze populaire serie zijn al meer dan honderdtwintigduizend exemplaren verkocht. Voordat het boek in de winkel ligt, mogen de allergrootste mutsfans het boek vast lezen op de Muts Leespremière in Den Haag.

Op 30 oktober is de Muts Leespremière  in boekhandel Paagman in Den Haag. Om hierbij te mogen zijn moeten Nederlandse en Vlaamse fans hun mooiste tekening van hoofdpersoon Nikki insturen. De fans met de leukste inzendingen mogen de Muts Leespremière bijwonen, die natuurlijk compleet is met rode loper, popcorn en een toffe goodiebag.

Waar gaat het over?
Nikki springt een gat in de lucht: ze is uitgenodigd voor Brandons verjaardagsfeest! Maar haar geluk is van korte duur want aartsvijand MacKenzie doet alles om Brandons aandacht te krijgen. Tot overmaat van ramp kondigt de gymlerares aan dat Nikki en haar klasgenoten moeten meedoen aan een Holiday on Ice-show. Maar hoe word je een ijsprinses als je niet kunt schaatsen?

Schrijfster Rachel Renée Russell
Rachel Renée Russell is een advocaat die liever tienerboeken schrijft dan juridische verhandelingen. (Vooral omdat boeken veel leuker zijn en omdat je in pyjama en op konijnenpantoffels de rechtbank niet in mag.)

image001Dagboek van een Muts
-Zak er lekker door
Prijs € 14,95
Leeftijd v.a. 10 jaar
ISBN 9789026135026
Share This