Dagje varen met eten aan boord

Dagje varen met eten aan boord

Deze zomer kan niet echt omschreven worden als een echte zomer, althans, nog niet. De zon heeft nauwelijks zijn pet op gedaan maar er is nog hoop. Deze week schijnt de zon iets meer. De weervoorspellingen geven aan een gemiddelde temperatuur van rond de 20 graden te halen maar veel beter dan dit wordt het niet. Wie zin heeft om in Nederland een beetje van de zon te genieten kan beter actief op pad gaan. Als je op zoek bent naar een leuke idee, dan is een dagje varen met de diensten van foodora misschien een optie?

Maar eerst…. Bootje varen?

Amsterdam heeft practige grachten. Vanaf Centraal Station kan je makkelijk op een rondvaart stappen en kiezen tussen verschillende tours. Er zijn tig rondvaart bedrijven die allerlei excursies bieden die geschikt zijn voor jong en oud. Je kunt verder kiezen voor dag of nacht excursies die je naar verschillende delen van de stad brengen. De rondvaarten hebben ook een glazen dak voor het geval dat de zon minder schijnt en biedt bescherming voor als het regent. Of je native aan Amsterdam bent of tourist, is een dagje varen altijd leuk!

Maar wat dacht je ook van een privé boot huren? Ja, dat is ook mogelijk. Met zo veel water rondom deze prachtige stad zijn er ook veel bedrijven die privé boten huren. Via de website van Sloepvrienden kan je een sloep huren met of zonder schipper. De prijzen variëren en zijn afhankelijk van de groote van de sloep. Je betaalt per uur of per dagdeel en veel van de sloepen zijn online direct te reserveren.

Trek aan boord

dagje varen - planetfem.comEen dagje varen is gezellig. Samen met een groep vrienden of familie aan het water varen brengt iets rustgevends aan de hele ervaring. Met een schipper erbij wordt het besturen van de boot geregeld. Je kunt dan rustig genieten met een glas wijn erbij. Maar hoe zit het met eten precies? Met de fietsbezorgservice van foodora wordt gerechten van kwaliteitsrestaurant aan boord gebracht. Saaie standaard snacketen en hapjes hoeft daarom niet meer. Maar het stopt niet bij het eten. Goede kwaliteitswijn of verse sappen bijvoorbeeld wordt ook geleverd door foodora én je mag kiezen waar het allemaal bezorgd wordt tijdens je boot trip.

Foodora bezorgt niet alleen in Amsterdam. Amsterdam heeft wel prachtige grachten maar varen in Utrecht, Den Haag en Rotterdam met hulp van foodora is ook een mogelijkheid. Foodora maakt het extra makkelijk. Je kunt bestellen on demand via de Foodora app die beschikbaar is voor Android of iOS. Je bestelling wordt binnen 30 minuten bezorgt waar je ook bent op het water. Hoe doen ze dit? De Foodora team bezorgen via de fiets. Dat maakt levering van je bestelling snel een efficient. Wil je een overzicht van de aaneengesloten restauranten van foodora, of meer informatie, ga dan naar hun website!

Share This