De juiste beschermhoes

De juiste beschermhoes

De smartphone is een kostbaar bezit. Een onhandig actie of een klein ongelukje is genoeg om de glazen voor- en/of achterkant van je dure smartphone te breken. Een hoesje voorkomt dit en beschermt ook tegen stof en krassen.

Beschermen

Hoe wil je zo’n smartphone beschermen? Met een hardcase of siliconenhoesje of toch liever leer? Deze hoesjes beschermen met name de achterkant en of zijkant. Een mapje of bookcase beschermt de smartphone rondom. De wallet bookcase biedt nog ruimte voor de bankpas. Voor het zware werk zijn er full bodycases en zelfs waterdichte bodycases.

Stijl

Een telefoonhoes is meer dan slechts een bescherming van je telefoon. Een telefoonhoesje is een item dat moet overeenstemmen met je persoonlijke stijl. Net zoals je kleding en sieraden ook een verlenging zijn van wie je in feite bent. Daarom dient de telefoon ook een persoonlijk en modieus accessoire te zijn. Telefoonhoesjes zijn modecollecties met talloze patronen en kleuren en met verschillende ontwerpen. De telefoonhoes moet passen bij de kleding en moet passen bij de stemming. Bij elke outfit een passende telefoonhoes zoals je ook schoenen en tassen combineert.

Samsung

De Samsung Galaxy A51 is een typische midranger bij de smartphones. Je hoeft niet de hoofdprijs te betalen, maar de A51 heeft wel features die we ook bij duurdere smartphones zien; een grote accu en ondersteuning voor snelladen en de vingerafdrukscanner.

Zo heeft de Galaxy A51 maar liefst vier camera’s aan de achterkant waarmee fotograferen professioneel wordt. Met een beschermhoesje Samsung Galaxy A51 bescherm je de smartphone niet alleen optimaal, je realiseert een individueel mode item. Niet de smartphone moet opvallen, het is de cover die laat zien dat je modebewust bent.

Telefoonhoesjes zijn altijd op maat gemaakt specifiek voor jouw toestel. Alle functies zijn nog te bedienen en de camera’s blijven intact. Zelfs draadloos opladen blijft mogelijk.

Share This