De kracht van je geest

De kracht van je geest

Wil jij iets veranderen in je leven, maar weet je niet hoe? Dan is de lezing van Joe Dispenza iets voor jou.

Dr. Joe Dispenza

‘Breaking the Habit of Being Yourself’ is de titel van de lezing op 12 april van neurowetenschapper Dr. Joe Dispenza. Tijdens deze lezing laat hij zien dat je door de kracht van je geest in te zetten en te verbinden met je gevoel, je jouw dromen tot werkelijkheid kunt maken.

Nieuwe realiteit
Als je in jezelf gelooft en je dromen onvoorwaardelijk en vol vertrouwen volgt, kun je voor grote veranderingen zorgen en daarmee een ‘nieuwe realiteit’ vormen. Misschien wil jij ook iets veranderen: je carrière of je financiële situatie, je gezondheid, je emoties, je relatie, je huis. Als je een diepgaand verlangen hebt om te veranderen, heb je toegang tot krachten die dit mogelijk maken. Een kracht om je eigen lot in handen te nemen.

Patronen doorbreken
Dr. Joe Dispenza, bekend uit de film ‘What the Bleep do we Know!?’, maakt ondermeer gebruik van bewezen neuropsychologische principes waarmee het mogelijk is het brein te herprogrammeren. Door destructieve patronen te doorbreken, kunnen mensen hun doelen en visies realiseren. Door op een andere manier te denken en overtuigingen te veranderen, maakt iemand letterlijk nieuwe verbindingen in zijn brein. De vooronderstelling bij Dispenza’s werk is dat iedereen het latente potentieel met zich meedraagt tot grootsheid en onbeperkte mogelijkheden.

Breaking the Habit of Being Yourself

Wil jij twee toegangskaartjes winnen voor deze lezing?


Schrijf je dan snel hier voor onze nieuwsbrief in en geef op het inschrijfformulier aan dat het om de lezing gaat.

 

Lezing: Breaking the Habit of Being Yourself
Locatie: Landgoed Zonheuvel in Doorn
Datum: 12 april
Tijd: 20.00-22.30 u

Info: www.blizevents.com

Share This