De leukste telefoonhoesjes van 2019

De leukste telefoonhoesjes van 2019

Of je nu net een nieuwe telefoon hebt gekocht of er al enkele maanden veel plezier aan beleeft, een telefoonhoesje mag natuurlijk niet ontbreken. Niet alleen biedt het hoesje bescherming tegen vallen, krassen en stoten, je geeft ook nog eens een stukje persoonlijkheid aan je telefoon.

Het is dan ook niet zo vreemd dat er vandaag de dag honderden varianten op de markt zijn, waaronder Samsung Galaxy S7 Edge hoesjes.

Wat zijn nu de leukste telefoonhoesjes van 2019? Wil je er graag trendy bijlopen? Lees dan gerust verder en ontdek wat de telefoonhoesjes van dit jaar zijn!

marble smartphone coverMarble, marble, marble

Een marmer print in trending! Je ziet het op tafelbladen, in kledingcollecties, op acrylnagels en vanaf nu ook op onder meer Samsung Galaxy S7 hoesjes. Deze vrolijke print geeft een stijlvolle twist aan jouw smartphone en is te verkrijgen in tal van soorten kleuren.

Denk hierbij aan elegante pasteltinten, maar ook felle fluor kleuren voor de zomer. Met welke kleur steel jij graag de show?

Personaliseer je telefoon met een eigen hoesje met foto

Iedere keer als je jouw telefoon pakt een foto van je beste vriendin, je partner of je mopshondje zien? Dat kan! Je hebt namelijk ook de mogelijkheid om het hoesje volledig te personaliseren.

Kies jouw favoriete foto uit en laat deze drukken op het hoesje. In veel gevallen heb je jouw unieke hoesje ook nog eens razendsnel in huis. Leuk om cadeau te doen aan iemand anders of om voor jezelf te kopen.

glitter smartphone hoesjes

Ga voor shiny en kies voor glitters

Glitters maken je leven ieder dag net wat vrolijker. Waarom zou je dit dan niet verwerken in je hoesje? Je hebt de keuze uit tal van varianten. Kies voor een hoesje met vloeistof waarin de glitters bewegen of kies voor een glitter print. Voor welk hoesje je ook kiest, je loopt er altijd helemaal in stijl bij.

Share This