De plank mis

De plank mis

Helaas zijn we niet allemaal gezegend met een figuur als dat van Kate Moss. En daar moeten we ons dan ook naar gedragen.

Laat die witte legging gerust in de kast liggen, of beter nog: doe ‘m weg. En zo zijn er nog meer kledingstukken en combinaties die je maar beter kunt laten. 5 modeblunders die we in het vervolg niet meer doen.

1 De witte legging

Alleen voorbehouden aan hen die geen putten en gaten in hun benen hebben. En dan nog…

2 Te bloot

Bloot van boven (decolleté) én van onder (korte rok/broek), dat is dus té. Ga je voor een sexy decolleté, draag dan niet te kort. En wil je je benen showen, bedek dan de bovenkant: balans en evenwicht!

3 Jeugdig

Met de mode meegaan is helemaal prima! Maar let wel op dat met het verstrijken van de jaren je lichaam verandert. Pas je kleding daar op aan en camoufleer kleine schoonheidsfoutjes.

4 2 x strak

Maar weinig vrouwen komen weg met een strakke broek en daarboven een strak truitje. Houd de stijlregel ‘strak van boven, wijd van onder’ en andersom aan. Dan gaat het goed.

5 Onverzorgd

Draag je een mooie jurk met afgetrapte pumps eronder dan is het effect van de jurk meteen teniet gedaan. En met een linnen blouse vol kreukels of een witte broek met vlekken kom je ook niet echt fraai voor de dag. Trek schone kleding aan en strijk even die kreukels weg, dan ga jij ‘s ochtends tiptop de deur uit.

 

 

Share This