De relatiewensen van een man

De relatiewensen van een man

Soms zouden we hem wel een beetje willen kneden en veranderen. Maar dat is wat we nu juist niet moeten doen. Probeer hem te accepteren zoals hij is en vertrouw hem. Dat is wat een man belangrijk vindt in een relatie.

Vertrouwen
Geef je man vertrouwen in wat hij doet. Je jaagt hem weg als je de argwanende en jaloerse vrouw uithangt die steeds belt, controleert en onzeker is over wat hij doet of waar hij is. Hierdoor zal hij zich juist van je verwijderen en trekt hij zich terug om na te denken en zich te bezinnen. Dat is vaak geen goed teken. Vertrouw je je man en geef je hem de ruimte en vrijheid.

Acceptatie
Accepteer hem zoals hij is en waarvoor hij staat. Toen je een relatie met hem kreeg, wilde je hem ook niet veranderen. Probeer dat later dan ook niet. Een beetje bijschaven kan natuurlijk wel als het gaat om het dopje van de tandpasta of rondslingerende sokken, maar accepteer de basis.

Bewondering
Net als wij willen mannen graag worden bewonderd. Ze pronken graag met hun veren, dat zit in de natuur. Toon hem die bewondering; hij zal je nog meer liefde geven.

Aanmoediging
Is hij erg bezig met zijn carrière en doelen in het leven, toon hiervoor dan interesse en moedig hem aan hiermee door te gaan. Praat over zijn werk en interesses en je zult dan ook begrijpen waarom hij hiermee bezig is en kun je hem makkelijker steunen.

Eigenaardigheden
Iedereen heeft zo zijn eigenaardigheden. Bepaalde gewoontes, hobbys, interesses die je misschien suf vindt. Laat hem lekker z’n eigen ding doen en zie de leuke kant ervan in.

Fotocredits: lifestyle.nl.msn.com

Share This