De verleiding van muziek

De verleiding van muziek

Wist je dat maar liefst 83% van de vrouwen het romantisch vindt als een man een muziekje voor haar op zet? Het liefst iets van Michael Bublé, James Blunt of Adèle.

46% van de Nederlandse vrouwen vindt haar geliefde romantisch, maar dit percentage kan heel gemakkelijk omhoog. Dit blijkt uit onderzoek van Philips onder 300 mannen en vrouwen. De oplossing is heel eenvoudig: muziek! De liefde van de vrouw gaat dus door de oren, zo luidt de conclusie. Uit het onderzoek blijkt echter wel dat vrouwen zelf ook best ook nog wel een klein stapje extra mogen zetten op romantisch vlak. Want meer dan de helft van vrouwen doet niets extra’s voor Valentijnsdag voor haar geliefde.

De Nederlandse man doet wel zijn best: maar liefst 60% doet iets op Valentijnsdag. Eenzelfde percentage beschouwt zichzelf dan ook als romantisch. Terwijl driekwart van de vrouwen zegt dat zij te verleiden is met muziek, heeft slechts 40% van de mannen weleens een vrouw hiermee verleid. Philips hoopt de man met de resultaten van het onderzoek een beetje te stimuleren.
Over de Philips E5
De Philips E5 heet voluit de Philips Fidelio Wireless Surround Sound System E5 en is ontworpen vanuit de gedachte dat vrouwen en mannen geen discussie zouden moeten hebben over een geluidsinstallatie. Voor de mannen biedt dit systeem een echte surround ervaring. Dankzij de afneembare, draadloze speakers kan de E5 zowel als 2.1 of als 5.1 surround sound systeem gebruikt worden. Bij het design van deze speakers is vooral ook rekening gehouden met de (interieur) wensen van vrouwen. De speakers zijn bedekt met kasjmier en voorzien van warm cederhout en lederen handvatjes. Dus wel een echte bioscoopervaring thuis maar geen gedoe met draden.

Share This