Deze 5 tassen kun je inzetten om je bedrijf te promoten

Deze 5 tassen kun je inzetten om je bedrijf te promoten

Wanneer je eigenaar bent van een eigen onderneming is het belangrijk dat jouw bedrijf meteen in het oog springt. Natuurlijk doen jouw producten of diensten dit al, maar wat extra zichtbaarheid kan nooit kwaad! Een eenvoudige manier om dit voor elkaar te krijgen is het inzetten van gepersonaliseerde tassen. Omdat tassen altijd handig zijn, kun je deze op ieder moment uitdelen aan je klanten en (potentiële) zakenrelaties. Vervolgens zullen jouw tassen overal te zien zijn in het straatbeeld! In dit artikel ontdek je een aantal tassen die je ter promotie zou kunnen gebruiken.

Papieren tasjes bedrukken

Gebruik jij bij je onderneming erg veel tasjes? Dan kan het een goed idee zijn om te investeren in papieren tasjes. Met papieren tassen laten bedrukken in plaats van plastic laat je zien dat je met jouw onderneming nadenkt over duurzame oplossingen. Daarbij komt dat je papieren tasjes makkelijk in grote oplages kunt bestellen zodat je altijd genoeg tasjes in huis hebt om jouw mooie producten in mee te geven aan de klant.

Katoenen tassen met logo

Een andere mogelijkheid is het laten bedrukken van katoenen tassen met het logo van je bedrijf. Je zou op de andere kant van de tas nog je slogan of andere leuke tekst kunnen plaatsen. Het voordeel van katoenen tassen is dat mensen ze vaker zullen gebruiken, waardoor je naam nog vaker te zien zal zijn! Deze katoenen tasjes zijn ook erg leuk om goodiebags van te maken!

Rugzakjes personaliseren

Ook wanneer je niet in een winkel werkt kun je gebruik maken van tassen als relatiegeschenk. Je kunt bijvoorbeeld ook rugzakjes bedrukken met het logo of de naam van je bedrijf erop en deze uitdelen als relatiegeschenk aan (potentiële) zakenrelaties en nieuwe klanten. Rugzakjes zijn altijd handig om te gebruiken, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat of om mee te nemen tijdens een dagje weg. Je klanten zullen er dan ook altijd blij mee zijn omdat ze altijd wel van pas komen! Op deze site kun je deze rugzakjes bestellen: https://www.maxilia.nl/tassen-bedrukken/rugzakjes-bedrukken/ .

Customized heuptasjes

Zet jij liever een wat kleinere tas in als relatiegeschenk? Dan is het misschien leuk om heuptasjes te bedrukken met de naam van je bedrijf. Ook deze tasjes zijn erg handig en je kunt ze makkelijk uitdelen tijdens een beurs of evenement. Heuptasjes zullen het goed doen wanneer je actief bent in de outdoor- of sportbranche.

Weekendtassen laten bedrukken

Je kunt het ook juist groots aanpakken en mooie weekendtassen laten bedrukken met je bedrijfslogo. Naast dat ze erg geschikt zijn om uit te delen aan nieuwe klanten, kun je er ook nog eens je personeel blij mee maken. Wanneer je klanten én je personeel de tassen gaan gebruiken creëer je erg veel zichtbaarheid voor je onderneming. Daar komt bij dat weekendtassen ook erg leuk zijn om aan het einde van het jaar de kerstpakketten van te maken!

 

Share This