Deze hartverscheurende bestsellers moet je lezen

Deze hartverscheurende bestsellers moet je lezen

Eindelijk zijn de bestsellers van de populaire Britse schrijfster Amanda Prowse vertaald in het Nederlands. In Engeland zijn al 300.000 exemplaren van haar debuutroman verkocht. Nu is Nederland aan de beurt!

Begin oktober verschijnt de eerste titel, Een beetje liefde, en daarna Wat heb ik gedaan? De romans van Prowse staan bekend om hun meeslepende verhaallijnen, boeiende karakters en verrassende wendingen. Haar ambitie is om verhalen te schrijven die de lezers ervan weerhouden het bedlampje uit te doen. Dat is alvast gelukt met deze 2 bestsellers.

Verhaallijn ‘Een beetje liefde’
Pru is de charmante eigenaresse van een goedlopende patisserie in Mayfair. Ze draagt Chanel en heeft een chique haardracht. Ze is vol zelfvertrouwen en heeft de uitstraling van een succesvolle zakenvrouw. Maar wat ze nu heeft, kreeg ze niet in haar schoot geworpen. Daarvoor heeft Pru vreselijke dingen moeten doen. Wat? Ze doet er alles aan dit verborgen te houden. Zeker nu ze voor de eerste keer in haar leven ontzettend verliefd wordt. ‘Een beetje liefde’ is een boeiend en hartverscheurend verhaal dat je niet loslaat.

Verhaallijn ‘Wat heb ik gedaan?’
Kathryn is het ultieme voorbeeld van de perfecte echtgenote en moeder. Als je stiekem door de ramen van haar gezellige huis gluurt, zie je het leven van een gelukkig gezin. Alle wereldproblemen zijn buitengesloten. Een huiselijk plaatje waar iedere vrouw van droomt. Echter, schijn bedriegt. Kathryn zit gevangen in een vreselijke nachtmerrie. En ze heeft besloten er iets aan te gaan doen.’Wat heb ik gedaan?’ is een meeslepend boek over angst, vechtlust, verlies en hoop dat boeit tot de laatste bladzijde.

Reacties uit de Britse pers

  • Deeply moving and inspiring are understatements – Daily mail
  • Captivating, heartbreaking and superbly written – Closer
  • A page turning novel of loss and courage – The Sun
  • A deeply emotional unputdownable read – Red

 

Over de auteur
Amanda Prowse nam 5 jaar geleden ontslag als management consultant en besloot full time te gaan schrijven. Haar eerste boek Poppy Day publiceerde ze zelf in oktober 2011 als e-book en werd al snel door een Engelse uitgeverij opgemerkt. Er werden er in no time meer dan 300.000 van verkocht!

Een beetje liefde
Paperback € 17,99
E-book € 9,99

Wat heb ik gedaan?
Paperback € 17,99
E-book € 9,99

Verkrijgbaar onder meer bij Bol.com

Share This