Dit droomschaapje sust je baby in slaap

Dit droomschaapje sust je baby in slaap

Niets erger dan een huilende baby die je nachtrust verstoort. Oké, het hoort er bij dat je er wel eens uit moet ‘s nachts, maar oh wat is het fijn als je kindje eenmaal slaapt tot de volgende ochtend. Dit droomschaapje kan daarbij helpen.

Sommige mensen lopen uur na uur met hun baby op de arm door de huiskamer. Anderen verplaatsen zich met huilend kind en al naar de auto en gaan een eindje rijden. Of laten de stofzuiger loeien naast de wieg. Alles om het verdriet te sussen en de baby in slaap te krijgen. Daarom is het beste kraamcadeau dat je new born-ouders kunt geven: Ewan het droomschaap.

Rustgevende geluiden
Wereldwijd heeft Ewan al vele baby’s en peuters in slaap gekregen met de verschillende geluiden die je kunt aanzetten door in 1 van de voeten van het schaap te knijpen. De geluiden waar je uit kunt kiezen zijn het rustgevende geluid van de baarmoeder en de hartslag, het geluid van een stofzuiger, een harp en een waterval. Het zachte roze licht heeft een rustgevend effect op de baby. Het lampje in het schaap wordt niet warm, dus je kunt het gerust in de wieg bij je kindje leggen. In de staart zit klittenband, zodat je Ewan ook gemakkelijk kunt ophangen.

Ewan maakt een eind aan je slapeloze nachten. Voor meer informatie of het schaap bestellen ga je naar de website.

Fotocredits: www.ikbenmama.nl

Share This