Donkere kringen

Donkere kringen

Slecht geslapen, te hard gefeest of gewoon oververmoeid? Dat is helaas vaak als eerste te zien onder je ogen

donkere kringenJe hebt slecht geslapen, te hard gefeest of je bent gewoon oververmoeid? Dat is helaas vaak als eerste te zien onder je ogen. Donkere, ontsierende kringen die je een vermoeide uitstraling geven (en dat is logisch want je bent ook moe). Gelukkig zijn deze vervelende kringen in drie simpele stappen weg te werken.

 

Stap 1
Begin met een ooggel en een corrigerende crème. Breng eerst een kalmerende ooggel op de kringen aan en meng daar direct de corrigerende crème door.

 

Stap 2
Dan is de concealer aan de beurt. Breng deze zorgvuldig op de kringen aan met een make-uppenseeltje. De concealer moet een tint lichter zijn dan je foundation. Begin bij de binnenste ooghoek en werk zo naar de buitenste wimperlijn.

 

Stap 3
Nu breng je je foundation aan en tot slot breng je met een zacht oogschaduwkwastje een fijne, losse poeder aan over het hele gebied onder je ogen en over je oogleden. De poeder zorgt ervoor dat de concealer en foundation beter blijven zitten.

 

Tip: als allerlaatste kun je ook nog een beetje Touche Éclat van Yves Saint Laurent aanbrengen. Eigenlijk mag deze niet in je make-uptasje ontbreken. In tegenstelling tot veel vrouwen denken, is Touche Éclat geen concealer. Je gebruikt ‘m juist over je foundation om de huid onder je ogen te verhelderen voor een frisse blik!

 

Nu heb je je kringen weggewerkt, maar belangrijk is natuurlijk ook dat je de eerstvolgende avond lekker rust neemt en op tijd naar bed gaat. Dan zouden de kringen de volgende dag sowieso weg moeten zijn!

Share This