Dr. PawPaw: balsem voor alles

Dr. PawPaw: balsem voor alles

Ken je dr. PawPaw balsem al? Deze balsem kun je werkelijk overal voor gebruiken: je lippen, voor pluizig haar, droge plekjes op je ellebogen, ter verzorging van je nagelriemen… deze balsem mag niet ontbreken in je handtas.

De balsem is doorzichtig en zit in een gele tube. Het ziet er uit als vaseline, dat zit er ook in maar ook andere ingrediënten als: aloe vera, olijfolie, papaya en iets waardoor het houdbaar blijft. De geurloze balsem smeert gemakkelijk uit en trekt heel snel in. Je huid voelt daarna heerlijk zacht aan.

Hiervoor kun je de balsem allemaal gebruiken:

Lippen: in de winter heb je eerder droge lippen, zeker als het vriest. De balsem zorgt ervoor dat je lippen er weer verzorgd uitzien en lekker zacht zijn.

Pluizig haar: het lijkt misschien wel gek om je lippenbalsem ook in je haar te smeren, maar het werkt wel!

Hielen: vaak vergeet je ze in de winter, maar als je in de zomer je open schoenen weer draagt, moeten je voeten en dus ook je hielen weer toonbaar zijn. Regelmatig smeren dus om je hielen mooi zacht te houden.

Nagels en nagelriemen: soms zijn je nagels wat brozer dan anders en splijten ze ook sneller. En wat te denken van harde velletjes langs je nagels. Met deze balsem houd je zowel je nagels als de riemen mooi.

Make-up basis: je kunt de balsem gebruiken als basis voor onder je make-up. Die blijft dan langer zitten.

Glow: vind je het mooi om bepaalde delen van je gezicht op te lichten? Smeer die dan in met dr. Paw Paw. Er verschijnt een mooie glans op bijvoorbeeld je jukbeenderen.

Wenkbrauwen: als je de haartjes van je wenkbrauwen wilt modelleren, kan dat met deze balsem. Het geeft je wenkbrauwen tevens een mooie glans.

Verbrand: heb je je gebrand aan de oven of een hete pan? Smeer een laagje balsem op de verbrande huid en het geneest sneller. Ook als je huid door de zon is verbrand, kun je dr. PawPaw gebruiken. Handig als je op wintersport gaat.

Litteken: heb je ergens een litteken, dan kun je je huid verzorgen door er dagelijks balsem op te smeren. Zo blijft het weefsel op die plek soepel en zal het litteken na verloop van tijd steeds verder verdwijnen.

Een tube van 25 ml dr. PawPaw kost € 12,95 en is onder andere verkrijgbaar bij de drogist.

 

Fotocredits: www.chloeandhernotes.com

 

 

Share This