Dress for Success

Dress for Success

Wie solliciteert en wordt uitgenodigd voor een gesprek, wil natuurlijk goed voor de dag komen. Maar dat valt niet mee als je moet leven van een uitkering of een minimum inkomen. Gelukkig kun je terecht bij Dress for Success.

Deze vrijwilligersorganisatie helpt werkzoekenden aan kleding die past bij de functie waarop ze solliciteren. Inmiddels zijn er al honderden mensen in nieuwe kleren gestoken, zodat ze goed gekleed op weg naar een nieuwe baan kunnen. De kleding komt van particulieren en van vooraanstaande merken die hun ‘samplecollectie’ belangeloos beschikbaar stellen.

Koploper
Nederland telt nu twaalf winkels, waar mensen met een smalle portemonnee gratis in de kleren worden gestoken en is daarmee koploper in Europa. De eerste winkel was destijds niet meer dan een kledingrek in een wijkgebouw in Rotterdam. Maar inmiddels zie je vestigingen die niet onderdoen voor een Bijenkorf-afdeling. De winkel in Amsterdam is daar een mooi voorbeeld van.

Vestigingen
Dress for Success heeft op dit moment winkels in Almere, Amsterdam, Eindhoven, Enschede, Gorinchem, Leiden, Leeuwarden, Maastricht, Rotterdam, Spijkenise, Tilburg en Utrecht. En er wordt gewerkt aan een vestiging in Nijmegen, Breda en Groningen.

logodfsKijk op www.dressforsuccess.nl voor meer informatie.

Je kunt je hier ook aanmelden als vrijwilliger of als je plannen hebt voor een eigen vestiging.

Share This