Dress to party: feestelijke kleding

Dress to party: feestelijke kleding

December zit weer vol gelegenheden waarop we ons flink kunnen uitdossen met feestelijke kleding. Met laag uitgesneden jurken, doorzichtige blouses, glanzende broeken en super hoge hakken. In deze feestmaand mag het allemaal!

Geen tijd om iets nieuws aan te schaffen, kijk dan in je kast wat je nog hebt hangen van andere jaren. Je zit al snel goed met een bloesje of topje met pailletten op een glanzende zwarte broek of (lange) zwarte rok. Zeker als het gaat om een kerstborrel op je werk. Je trekt er  overdag gewoon een trui overheen en voor aanvang van de borrel doe je die uit en kom je feestelijk voor de dag.

Glanzende stoffenfeestelijke-kleding
Materialen met glans doen het altijd goed tijdens deze dagen. Een zwarte satijnen jurk bijvoorbeeld, maar ook een stof van zijde in wijnrood, parelgrijs, goud of zilver staat super feestelijk. Ben je bang dat je overdressed zult zijn, houd het dan wat eenvoudiger. Een mooie zwarte broek met een doorschijnende blouse en een top eronder staat al snel mooi en feestelijk. Als je er dan ook een paar chique hakken onder draagt, zit je zeker goed.

Sexy look
Wil je het oudejaarsfeest extra spannend maken? Doe dan iets ‘stouts’ aan onder je feestjurk. Bijvoorbeeld pikante kousen met jarretels en een klein kanten slipje. Niemand die het ziet, maar dit ‘geheim’ geeft jou een extra sexy look deze nacht.

Sieraden
Vergeet ook niet eens flink uit te pakken met je sieraden. De diamanten ring of gouden ketting van oma die je nooit durft te dragen, kun je met het het kerstdiner gerust uit de sieradendoos halen. Maar je kunt ook prima voor de dag komen met kitsch. Ringen met grote stenen en sprankelend nepgoud om je pols: het mag!

Jas
Kou lijden is natuurlijk geen optie, maar om nu je wintersportjack over je feestelijke kleding te dragen… Een mooie chique winterjas van wol of een van nepbont geeft al snel een mooie uitstraling en past bij de rest van je look. Je kunt ook kiezen voor een cape of een stola in een mooie stof die je over je avondjurk draagt.

Feestelijke coupe
En tot slot besteed je natuurlijk ook aandacht aan je haar. Je kunt het mooi laten opsteken bij de kapper, maar zelf doen kan ook. Youtube staat vol met filmpjes hoe je je haar feestelijk kunt opsteken.

Fotocredits: budgi.nl

Share This