Droogshampoo

Droogshampoo

Je kent het wel, je bent te laat en je hebt geen tijd meer om te douchen. Voor dit soort situaties is droogshampoo ideaal!

 

 

 

droogJe kent het wel, je bent ergens te laat voor en je hebt geen tijd meer om te douchen. Een blik in de spiegel en je ziet meteen dat je haar langs je voorhoofd zit geplakt, zo vet is het.  Voor dit soort situaties is droogshampoo ideaal!

 

Wat is droogshampoo nu precies?

Een droogshampoo is een poeder die onder druk staat in een spuitbus. Dit spray je over het vettige gedeelte van je haar en het poeder absorbeert het vet in je haar. Even er doorheen borstelen en je haar ziet er weer helemaal fris uit! Droogshampoo kan normale shampoo niet vervangen, het is gemaakt om je haar even een opfrisbeurt te geven en stelt het wassen van je haar uit.

 

Op vakantie krijg je vaak snel last van vettig haar door de warmte. Kruidvat verkoopt droogshampoo in mini uitvoering. Super handig voor in de handbagage! Een grote bus van 200 ml droog shampoo kost €1,99. De mini van 75 ml kost maar € 1,49 per flacon! Binnen no-time heb je fris haar voor een hele leuke prijs!

 

Voor dames die niet van hun haar af kunnen blijven is droogshampoo ook erg fijn. De Andrelon droogshampoo met lift-up system is speciaal voor slap of futloos haar dat snel vet wordt en dat tussen de wasbeurten door wel een opfrisser kan gebruiken. Na gebruik heb je “ fris, licht en ‘ready to go’ haar vol volume” Prijs: € 4,99 voor 200 ml.

 

Er zijn veel verschillende soorten droogshampoo op de markt, maar een merk dat zich heeft gespecialiseerd in droogshampoo is Batiste. Het is de nummer 1 droogshampoo in de UK en sinds een tijdje ook eindelijk in Nederland te koop!De flessen bevatten 200 ml en kosten €4,49 per stuk. Batiste droogshampoo is te koop bij Kruidvat en Trekpleister.

 

Je hoeft nu nooit meer met vet haar de deur uit, boos op jezelf omdat je geen tijd had om te douchen. Met een droogshampoo zien je lokken er binnen een oogwenk weer mooi uit!

 

 

Share This