Dubbele sensuele stimulators

Dat Philips geen lampen meer fabriceert weten de meeste Nederlanders. Naast de huishoudtak zoals wasmachines en stofzuigers zijn ze ook gespecialiseerd in medische en cosmetische apparatuur. Voor de consument is dat de elektrische tandenborstel of trimmer. Met de HF8400 begeeft Philips zich ook op het terrein van de sexspeeltjes.

Simulator

Philips introduceert de dubbele sensuele simulator. Volgens de fabrikant het meest bevredigende seksspeeltje voor stellen. Deze set is ideaal voor het tegelijkertijd stimuleren van elkaars erogene zones. De twee stimulators, een voor hem en een voor haar hebben beide een stimulatiepunt om de partner mee te plezieren. De apparaatjes zijn te koop voor net geen 150 euro.

Partners

Philips mikt nadrukkelijk op stellen die al langer bij elkaar zijn. Partners die met deze trillers wat extra schwung aan hun liefdesleven kunnen geven. Want alledaagse seks kan immers in het slop raken. Philips heeft natuurlijk een sekstevredenheidsonderzoek laten doen onder 3500 West-Europeanen die een relatie hadden. Seks tijdens de vakantie vonden ze allemaal het prettigst, in alledaagse seks kan de klad komen, door stress en sleur.

Hand

Het instrument is niet te vergelijken met een vibrator of dildo. Ook is het uitgangspunt niet het uitvoeren van soloseks zoals wel het geval is bij de vele sextoys voor vrouwen. De elektronische trillers zijn bestemd voor partners, man én vrouw, om elkaar mee af te tasten en op te vrijen. De stimulators komen in setjes van twee: een voor haar om hem mee te prikkelen, en een voor hem om haar mee te plezieren. Het zijn apparaatjes ongeveer zo groot als een vuist, bedekt met zijdezacht paars rubber. Je moet ze, aldus de ontwerpers van Philips, zien als een verlengstuk van de hand van je partner.

Vorm

Die van haar voor hem heeft een vlakke, licht naar binnen gebogen kant, en die van hem voor haar heeft een wijsvingerachtige uitstulping. Geen komkommerachtige vibrators, maar ze hebben eerder de vorm van bijna ronde, mooi glad gesleten stenen. Voor penetratie zijn ze niet bedoeld, vermeldt de gebruiksaanwijzing nadrukkelijk. Het moet blijven bij het prikkelen van de ander. Wel zijn er verschillende stimulatiestanden. Met de vier vibratiemodi Glow, Wave, Heartbeat en Thrill kan er worden gekozen voor de optimale variatie.

De opbergdoos is ook oplader. De apparaatjes hebben opgeladen een gebruiksduur van één uur. Er is ook een solo stimulator te koop, die elektronisch opgewarmd kan worden.

Share This