Een cadeau uit het hart

Een cadeau uit het hart

Wil je een vriendin of jezelf iets speciaals geven? Wie een RIO armbandje annex haarelastiekje cadeau geeft, geeft tegelijkertijd een warme maaltijd aan een van de vele straatkinderen in Rio.

Na het zien van een documentaire over straatkinderen in Rio de Janeiro besloot ontwerpster Jozemiek dat het tijd was actie te ondernemen op een manier die bij haar past. Enkele dagen later was het ‘RIO by Jozemiek-concept’ geboren en was er een samenwerking opgezet met de Stichting HelpMijLeven.org, een initiatief van Robert Smits die zich in Rio de Janeiro inzet voor straatkinderen.

Niet zomaar 
Ook bij de RIO by Jozemiek is de visie van ontwerpster Jozemiek het uitgangspunt geweest: geef niet zomaar een cadeau, maar geef het vanuit je hart. Hiermee laat Jozemiek letterlijk en figuurlijk zien hoe eenvoud, creativiteit en positiviteit de mens sieren. De RIO by Jozemiek is verkrijgbaar in vele trendy kleuren en is geschikt als armbandje en als elastiekje. En, erg handig, de RIO by Jozemiek laat geen vorm van het elastiekje achter als je je staart of knot uitdoet.

riosilder960447Verkoopinformatie
De RIO by Jozemiek bandjes zijn door heel Nederland te koop en kosten € 8,95 voor een setje van vijf stuks. Kijk voor verkoopinformatie en verkooppunten opwww.jozemiek.com.

Over JOZEMIEK
Ontwerpster Jozemiek startte twee jaar geleden haar eigen sieradenlabel met de Rahki, een Indiase wikkelarmband. Met iedere nieuwe lijn wil zij een boodschap meegeven, net zoals zij nu ook met de RIO by Jozemiek doet. Bij alles wat ze
doet staat de boodschap centraal dat geven iets moois is, maar dat iets geven vanuit je hart het allermooiste is.

Share This