Een cocktailparty met vrienden

Een cocktailparty met vrienden

Wordt het een girls night out of een boys to the party? Verzamel al je vriendinnen, of vrienden, en maak met elkaar de tofste cocktails. We willen allemaal wel eens lekker uit ons dak gaan. We leven zo een druk leventje. We mogen best wel eens een avondje voor onszelf.

Dat avondje kun je in een café of een echte cocktailbar vieren, maar je kunt het ook bij je thuis doen! Dat laatste is wel erg leuk want dan kun je het  decoreren zoals je dat zelf het tofste vindt. Dan kun je er precies zo een feestje van maken zoals je dat helemaal al zelf in gedachten had. Je kunt zelfs een echte barman inhuren, hoewel het zelf cocktails maken en shaken natuurlijk het allerleukste is.

Pret

Supertof om een cocktailparty te organiseren. Je moet niet alleen aan je gastenlijst denken, maar ook aan de drank, de hapjes en de aankleding. De pret die je alleen al hebt aan het bedenken van de deco. Maak met je vriendinnen de juiste afspraken over wat voor soort en welke cocktails je wilt gaan maken. Beetje jammer als je op het moment suprême tot ontdekking komt dat je geen Bacardi soorten in huis hebt. Bij het maken van de wereldberoemde Daquiri of de Mojito heb je echt bacardi nodig.

Piña colada

Oké, je hebt alles in huis gehaald. Heb je ook voldoende ijs? Want zonder crushed ijs wordt het geen feestje. Vraag aan al je vriendinnen of ze ergens nog een receptenboekje voor cocktails hebben slingeren en of ze dat mee willen nemen.

Ouderwetse cocktails zijn ook spannend en bovendien kun je die misschien een hippe twist geven. Wordt het nog leuker! Nu nog drank bestellen, waaronder natuurlijk bacardi rum en let’s party! De styling en decoratie heb je vast wel onder controle. Alles roze of lichtblauw, de roerstaafjes, servetjes, ballonnen, slingers en prikkertjes.

Niet de cocktailglazen vergeten, heb je die wel genoeg? Het is niet leuk als er één vriendin is die de cocktails uit een theeglas alle bacardi smaken moet drinken. Bij de buurtsuper of de groenteman verse kruiden zoals tijm en munt kopen en gelijk zwarte bessen en een paar citroenen meenemen. Best veel hè? Maar zo wordt het, met medewerking van alle bacardi soorten, een speciale bacardi cocktailnacht om nooit meer te vergeten.

Share This