Emotional Brilliance

Emotional Brilliance

Lush is geweldig als je op zoek bent naar leuke , douche, bad- en verzorgingsproducten. Nu kun je er ook terecht als je op zoek bent naar kleurrijke make-up!

 

 

emotionalLush is geweldig als je op zoek bent naar leuke zepen, douche, bad- en verzorgingsproducten. Nu kun je er ook terecht als je op zoek bent naar kleurrijke make-up! De nieuwe cosmeticalijn van Lush heet: Emotional Brilliance. Lush noemt het zelf geen make-up, maar word up! Alle producten vertegenwoordigen namelijk een woord, en dat woord zegt iets over jouw persoonlijkheid.

 

Tijdens een persoonlijke reading kun je ontdekken welke kleuren goed bij je passen. Je kunt ook online een kleurenreading doen!

 

Er zijn drie verschillende varianten van de word-up: cream eyeshadows, eyeliners en lipproducten. Je kunt dus bijvoorbeeld kiezen voor de “motivatie” eyeliner, de “opsteker” oogschaduw en de “elegant” lipstick.

 

De eyeshadows van Lush bevatten een rustgevende rozenblaadjes infusie en amandel- en jojobaolie vormen een zachte, verzorgende basis voor de meest gevoelige huid.

 

De eyeliners hebben allemaal een verzorgende basis van rozen en ogentroost, een kruid dat al eeuwenlang wordt gebruikt bij gevoelige ogen of tegen irritaties.

 

De producten voor de lippen bevatten jojoba olie, candelila- en rozenwas. Je lippen worden voorzien van een prachtige, kleur en voelen glad, zacht en verzorgd aan.

 

Alle producten kosten € 17,95 per stuk.

Ben je op zoek naar natuurlijke cosmetica en ben je niet bang voor een beetje kleur? Ga dan zeker even langs Lush of neem een kijkje in de online shop!

Share This