EnergyUp: energielamp die je dag licht geeft

EnergyUp: energielamp die je dag licht geeft

Heb jij in de winter ook eerder last van een dip? De EnergyUp-lamp van Philips geeft je winterdag niet alleen licht, maar de energielamp maakt jou ook een stuk energieker!

Deze energielamp van Philips is handzaam in gebruik. Je neemt hem zo mee in je tas en zet hem op je bureau of waar je ook zit, en daar neemt hij niet veel ruimte in beslag. De lamp reproduceert het opwekkende effect van een zonnige zomerdag en dat maakt jou alerter en productiever gedurende de dag.

Geen dip meer
De lamp heeft 5 verschillende lichtsterktes en is ideaal op dagen dat er weinig echt daglicht is tijdens de donkere wintermaanden. Het werkt al als je de lamp ‘s ochtends en ‘s middags een halfuur aanzet. Echt effect merk je na een week of 2, dan zul je zien dat het middagdipje helemaal verdwenen is en je geen extra koffie of een andere oppepper nodig hebt om bij de les te blijven.

Blauwe en witte lamp
Er zijn twee verschillende lampen, de EnergyUp Intense Blue en de EnergyUp Natually White. De ene lamp geeft een intens blauw licht, de andere een natuurlijk wit licht. De Intense Blue is wat kleiner (14,3 x 14,3 x 3,5 cm) en lichter (0,4 kg) dan de witte lamp (29,4 x 37,6 x 4,1 cm en 2 kg). Maar als je de lamp altijd op je bureau hebt staan zonder dat je ermee hoeft te zeulen, is dat prima te doen. De blauwe lamp heeft ook nog een oplaadbare batterij die 1 uur meegaat, zodat je hem eenvoudig onderweg kunt gebruiken.

App
Tot slot is er ook nog een app ontwikkeld ontwikkeld, waarmee je speciale energieprogramma’s kunt instellen. Werk je veel binnen dan kun je hiervoor een programma instellen waarmee je telefoon je twee keer per dag herinnert om de energielamp EnergyUp te gebruiken.

 

 

Share This