Esprit introduceert denim lingerie

Esprit introduceert denim lingerie

Esprit Bodywear komt met een nieuwe collectie: Authentic Bodywear, een casual denim lingerie collectie van broekjes en tops met veel aandacht voor details, zoals op vintage geïnspireerde veters en biesjes.

De lingerie collectie is niet alleen mooi om te zien, maar voelt ook goed, dankzij de super zachte materiaalmix en platte biezen. 41MYpef+RBL.01_SL500_De lijn is vooral gemaakt van katoen en bestaat uit tricot, perfect aangevuld met corsetterie. Dit illustreert meteen het essentiële verschil met andere collecties. Die bestaan voor 65% uit tricot en 35% corsetterie.

Verfijnd met aandacht voor details
Deze collectie is ontwikkeld na een consumentenonderzoek. De wensen van de klanten zijn verwerkt in de lingerie van absoluut eigentijdse materialen en vormen. De authentieke, verfijnde stijlen zijn combinaties van natuurlijke en unieke stoffen zoals katoen, modal, kant, en microvezels. Authentic Bodywear onderscheidt zich door een unieke combinatie te bieden van denim textuurprints, retro denim details, indigo prints, geborstelde koperen trimmings en een washed vintage algehele look en feel. Het kleurenpalet weerspiegelt de gewassen vintage texturen waaronder vervaagd indigo, off white en rustiek rood. Authentic Bodywear is de perfecte basis voor je favoriete jeans. Het tricot assortiment omvat diverse broekjes zoals strings, slips, shorts en wordt aangevuld met een aantal opnieuw geïnterpreteerde tops en bh’s.

De collectie is vanaf augustus 2014 in de winkels verkrijgbaar.

bw_authentic_01a_fh14    Esprit_Authentic-Bodywear_03

Share This