Etos nagellak

Etos nagellak

Etos heeft een wel erg leuke actie. Bij elke 15 euro die je besteedt krijg je namelijk een gratis nagellak van Etos cadeau!

 

 

etosEtos heeft op het moment een wel erg leuke actie. Bij elke 15 euro die je besteedt krijg je namelijk een gratis nagellak van Etos cadeau! Free goodies krijgen is natuurlijk altijd fijn maar zijn de lakjes ook wel een beetje goed? Ik testte vier kleurtjes, namelijk: mintgroen, smurfenblauw, knalroze, en framboosroze. Het benoemen van de lakjes vergde trouwens wel wat creativiteit want ze zijn stuk voor stuk zonder naam ter wereld gekomen.

 

Ten eerste de mintgroene nagellak. Het lakje is jammer genoeg heel dun en heeft drie laagjes nodig om te dekken. Het is wel echt een mooi zomers kleurtje! Het smurfenblauwe lakje dekt ook niet erg goed, en is ook minder zomers dan de andere drie.

 

De roze kleuren dekken in tegenstelling tot de lichte kleuren er goed! Met één laagje is de nagellak al zo goed als dekkend en met twee laagjes dekte hij volledig. Ze drogen ook snel. Nog even een topcoat erover heen en de nagellak blijft prima drie dagen zitten! Het zijn ook echt mooie kleurtjes. De framboosroze is echter veruit favoriet!

 

De nagellak kost helemaal niets, dus je kunt wellicht ook niet verwachten dat het topkwaliteit is, maar toch lakken ze prima. Ze hebben een handig formaat en je kunt ze dan ook makkelijk meenemen op vakantie!

 

Tot en met 22 juli kun je bij elke besteding van €15 bij Etos een mini nagellak naar keuze uitzoeken.

Share This