Familiepretpark de Waarbeek: het leukste en goedkoopste dagje uit

Familiepretpark de Waarbeek: het leukste en goedkoopste dagje uit

Vanaf 3 april is familiepretpark de Waarbeek weer geopend. Het belooft een spectaculair jaar te worden voor het oudste én goedkoopste pretpark van oost-Nederland.

In mei opent het park een nieuwe stoere actieve attractie en in juni komt er een grote groep bekende televisiehelden op bezoek in het oudste pretpark van Nederland. Daarnaast presenteert het park vol trots ook de première van een eigen magische show waarin Twekky een hoofdrol gaat vervullen en die volledig in eigen beheer is ontwikkeld. In de zomer komt er ook een nieuwe waterattractie.

Theehuis
Familiepretpark de Waarbeek staat al 91 jaar garant voor een geweldig en nostalgisch dagje uit voor het hele gezin, en dat moet natuurlijk gevierd worden! De Waarbeek begon als theehuis in de bossen tussen Hengelo en Enschede. Inmiddels is het een gezellig familiepark met unieke en nostalgische attracties. Zo hebben wij de oudste stalen achtbaan van de wereld, die het nog doet ook!

Twekky
Na het grote succes van Twekky’s verjaardag in de zomer van 2014, heeft de Waarbeek besloten om ook dit jaar Twekky’s verjaardag niet onopgemerkt voorbij te laten gaan. Op zaterdag 23 mei wordt dit weer groots gevierd! Speciaal voor deze bijzondere verjaardag brengen een aantal favoriete televisiehelden een bezoek aan  de Waarbeek! Altijd al eens met je favoriete tv-held op de foto gewild? Dat kan! Wie er allemaal komen, houden we nog even geheim, houd daarvoor onze website en Facebookpagina in de gaten.

Aanbieding!
Wist je dat je in het voorseizoen een abonnement koopt voor de Waarbeek voor slechts 25 euro in plaats van 35! Voor 25 euro kun je dus het gehele seizoen nostalgisch genieten van het park. Ook heb je gratis toegang tijdens alle extra evenementen in het kader van Twekky’s verjaardag en krijg je korting op de horeca. Daarnaast genieten abonnees van vele extra voordelen! Ook voor kinderfeestjes of een bedrijfsfeest op maat biedt de Waarbeek interessante aanbiedingen.

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Instagram
Instagram

 

Share This