Fashionable hoofdtelefoons

Fashionable hoofdtelefoons

Handig: de nieuwe hoofdtelefoons van Philips kun je helemaal afstemmen op je kledinglook. Zo combineer je perfect geluid dat ook nog past bij je outfit.

De nieuwe lijn hoofdtelefoons hebben een denim look en nauwkeurig afgestemd geluid. De CitiScape Denim hoofdtelefoon is deels gemaakt van zachte, duurzame denim en speelt in op de groeiende vraag van consumenten naar hoogwaardige audioproducten die stijl en gemak combineren. De CitiScape hoofdtelefoons zijn verkrijgbaar in marineblauw, bruin en legergroen met oranje stiksel.

“Hoogwaardig geluid heeft altijd in onze genen gezeten en Philips vertaalt dit nu naar het urban modebeeld dat we nu zien”, aldus Michael Davies, Senior Manager Marketing voor hoofdtelefoons bij Philips Lifestyle Entertainment. “Hoofdtelefoons gaan niet meer alleen over muziek, maar ook over mode. Je wilt de beste kwaliteit, maar wel in de stijl van je garderobe. Met CitiScape Denim mixen we het beste van beide werelden: hoogwaardig geluid en een fashionable design.”

Comfortabel als je favoriete jeans
De Denim-collectie hoofdtelefoons in de kleuren marineblauw (SHL5605BL), zwart (SHL5605FB) en legergroen (SHL5605GN) hebben een hoofdband van zachte stof, een plat antikrul-snoer van 1,2 m en oorkussens van geheugenschuim. De drivers van 40mm zorgen voor een heldere, natuurlijke geluidservaring. De MusicSeal voorkomt het weglekken van geluid, terwijl de isolatiekussens rond het oor tegelijkertijd het omgevingsgeluid buiten sluiten.

Adviesprijs
De CitiScape Denim-hoofdtelefoon is verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 69,99. Neem voor meer informatie contact op met een plaatselijk verkooppunt of ga naar www.philips.com.

Share This