Festival: Kerst in Oud Kampen

Festival: Kerst in Oud Kampen

Zaterdag 20 en zondag 21 december staan de straten en pleinen van de oude Hanzestad Kampen weer bol van theater, zang, dans en gezelligheid. Als de avond valt en de lichtjes aangaan, verandert Kampen in één groot straattheater. En de hele stad doet mee.

Het is alweer de 15de editie van Kerst in Oud Kampen, een tweedaags festival dat door vele vrijwilligers, stichtingen en verenigingen gedragen wordt. Vorig jaar kwamen er 90.000 bezoekers kijken naar de vele acts en optredens in de stad. Meer dan 120 acteurs zorgen voor indrukwekkende, ontroerende en humoristische voorstellingen voor het hele gezin. Alle deelnemers zijn prachtig aangekleed en geschminkt. Er zijn meer dan 40 acts te zien, die bestaan uit historische doorkijkjes naar een ver verleden, optredens van kinderen en persoonlijk ontmoetingen met personages uit de kerstverhalen van Charles Dickens. De bezoekers worden aangemoedigd mee te dansen en te zingen, wat de feestvreugde uiteraard doet stijgen.

Fotowedstrijd
Bezoekers worden uitgedaagd mee te doen aan een fotowedstrijd. De bedoeling is dat je naar eigen inzicht ‘Kerst in Oud Kampen’ in beeld brengt. De jury zal vooral letten op de technische aspecten van de foto, zoals beeldkwaliteit, scherpte, belichting, compositie en de relatie tot het evenement. Half januari wordt de winnaar bekend gemaakt.

Informatie
Zaterdag 20 en zondag 21 december
Van 16.00 uur tot 21.00 uur
Binnenstad Kampen

Meer informatie vind je op kerstinoudkampen.nl

Fotocredits: nufoto.nl

Share This