Andalusië: zo veel te ontdekken

Andalusië: zo veel te ontdekken

Van plan om in het najaar met vakantie te gaan? Dan is Andalusië echt een aanrader. Het is dan wat minder heet dan in de zomer dus ideaal voor een rondreis. Boek een goedkope vlucht naar Málaga of Almería, huur een autootje en rij lekker rond. Steden die je niet mag missen: Granada, Cordoba en Sevilla. Maar laat ook Málaga niet links liggen!

De serie Wat & Hoe Select is uitgebreid met een nieuwe bestemming: Andalusië. Een handige reisgids om mee te nemen is Wat & Hoe Select Andalusië. Hierin staan de beste tips voor een bezoek aan zowel het binnenland als de steden en de prachtige kust van deze Zuid-Spaanse regio.

UnknownAndalusië is een streek vol passie en verrassingen. Lunchen met je voeten in het zand, architectuur uit Duizend-en-een-nacht, kleurrijke markten en culinaire hoogstandjes. Of denk aan de schitterende koningssteden Sevilla, Granada en Córdoba vol historie, kunst en cultuur. De natuur is van een overweldigende schoonheid met de machtige Sierra Nevada als het meest zuidelijke skigebied van Europa en in Almería de enige woestijn van het continent. En als bakermat van de flamenco- en de tapascultuur kun je overal genieten van dans, muziek en lekker eten.

Schrijvers van de gids
Sylvia Keppel is reisjournaliste en Anton Dijkgraaf fotograaf. Ze zijn zo verzot op Andalusië, dat ze er zijn gaan wonen. Op die manier weten ze de leukste plekken te vinden.
image007Wat & Hoe Select Andalusië

ISBN: 9789021553368

Prijs: € 9,95

Share This